Επίσκεψη,σήμερα Κυριακή 30/4/23 ,δεκαμελούς κλιμακίου αγώνα και ενημέρωσης από τους υποψήφιους της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της Β' εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αρετής Παπαϊωάννου και Χρήστου Ιβάνοβιτς καθώς και τοπικών μελών, στον Δήμο Βόλβης, και ειδικά στις Δημοτικές Κοινότητες, Ν. Μαδύτου, Βρασνών, Σταυρού και Ασπροβάλτας.

Στις κατάμεστες από κόσμο πλατείες των ανωτέρω κοινοτήτων, όπου η αποδοχή και η συμπεριφορά των κατοίκων ήταν κάτι παραπάνω από θετική για την Πλεύση Ελευθερίας και το πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου , έγινε διάλογος σε κλίμα εποικοδομητικό με πολλούς πολίτες.

Η αγάπη και η εκτίμηση για την Ζωή από τους μεγαλύτερους που γνωρίζουν την έντιμη και αγωνιστική στάση της τα τελευταία χρόνια, αλλά και από τις νέες γενιές που ελπίζουν ότι θα φέρει το "άλλο ήθος" στη Βουλή ήταν έκδηλη και όλοι απεύθυναν το ίδιο ερώτημα στα στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές, "πότε η Ζωή θα έλθει στα μέρη μας να της σφίξουμε το χέρι από κοντά και να μας μιλήσει για τις επίκαιρες θέσεις που έχει σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας , καθώς και στα εθνικά θέματα." 
Η αποδοχή στην Πλεύση Ελευθερίας και τη Ζωή συνδυάστηκε από πολλούς και με αναφορά στο Νίκο Κωνσταντόπουλο και στη συμβολή του στην διαμόρφωση του Καποδίστριακου σχεδιασμού το 1998.

Η προγραμματισμένη πολιτική εξόρμηση και σχεδιασμός στέφθηκε με επιτυχία και στις παράκτιες κοινότητες Σταυρού, Βρασνών και Ασπροβάλτας, καθότι το κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων ήλθε και εκεί σε επαφή με τους κατοίκους, πλήθος επισκεπτών και παραθεριστών, μοίρασε προεκλογικό υλικό με τους στόχους, τις πολιτικες θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας, και τοποθέτησε ενημερωτικά ταμπλό στις εισόδους, στις πλατείες των κοινοτήτων και κατά μήκος της ΠΕΟ Θεσ/νικης Καβάλας, από το ύψος της Ν. Μαδύτου έως και την Ασπροβάλτα.

Με νέα ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί ο χρόνος και η ώρα για την εξόρμηση όπου και θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη στις υπόλοιπες Δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλβης, Εγνατίας, Απολλωνίας και Αρέθουσας.









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.