Με πολύ συγκροτημένες νομικές, πολιτικές και ακτιβιστικές ενέργειες που διήρκεσαν όλο το βράδυ και μέχρι σήμερα το απόγευμα, επιτύχαμε να αναστρέψουμε όσα είχαν δρομολογηθεί και να αποτρέψουμε τον παράνομο αποκλεισμό της Πλεύσης Ελευθερίας από την εκλογική διαδικασία.
Μετά από σειρά εγγράφων, διαβημάτων και λοιπών ενεργειών και αυτοπροσώπων παραστάσεών μου ενώπιον του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, επιτεύχθηκε η υπαναχώρηση της Singular Logic και των υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και η σύμπραξή τους, με άρση των παράνομων εμποδίων, στην ολοκλήρωση της υποβολής του συνδυασμού της Πλεύσης Ελευθερίας.
Πετύχαμε συνεπώς να καταχωρισθεί κανονικά ο συνδυασμός μας και να ομολογηθεί από πλευράς της Singular Logic ότι έθετε τεχνητά προσκόμματα στην υποβολή του, τα οποία αναγκάστηκε να άρει.
Δεν κατάφεραν να μας αποκλείσουν με «τεχνικούς λόγους», είναι όμως βέβαιο ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και θα επιχειρηθεί ενδεχομένως και πάλι ο αποκλεισμός μας.
Δεν εφησυχάζουμε.
Θα δώσουμε όλες τις μάχες μέχρι τη νίκη.
Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι η Πλεύση Ελευθερίας ενοχλεί. Αλλά και ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος που δεν το βάζουμε κάτω, γιατί έχουμε το δίκιο και τον κόσμο με το μέρος μας. Είμαστε εξάλλου το μόνο κόμμα που στράφηκε κατά της Singular Logic για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το 2019 και το μόνο κόμμα που έκανε επανακαταμέτρηση, αποκαλύπτοντας τους μηχανισμούς αλλοίωσης των αποτελεσμάτων που ευνόησαν συγκεκριμένα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές. Θα συνεχίσουμε να δρούμε για τη δημοκρατία και τη διαφάνεια, όποιον κι αν ενοχλούμε!
Μία παρατήρηση, αναγκαία και δίκαιη: η προσωπική θεσμική ενεργοποίηση της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού, που έχει δια μακρόν επιτελέσει Συνήγορος του Πολίτη, ήταν αποφασιστικής σημασίας για την αποκατάσταση των αρχών του Κράτους Δικαίου. Τέτοιες στιγμές, υπό το φως και όλου του παρασκηνίου που ήρθε στο προσκήνιο, αποδεικνύεται πόσο επιβεβλημένο είναι να διορίζεται υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών για την διενέργεια των εκλογών και να μην αφήνεται η διαδικασία στα χέρια και στα δόντια κάθε κομματικής Κυβέρνησης και μιας ιδιωτικής εταιρίας, της Singular Logic, που έχει εγκαθιδρυθεί ως υποκατάστατο του Κράτους και της δικαστικής λειτουργίας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, που δεν κάμφθηκε και με στήριξε με υπεράνθρωπο τρόπο. Σε όλους τους ανθρώπους της Πλεύσης Ελευθερίας που κράτησαν ψηλά τη σημαία της αγωνιστικότητας και της ψυχραιμίας στα πολύ δύσκολα. Κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εξαιρετικούς υποψηφίους και υποψήφιες της Πλεύσης Ελευθερίας, που δέχθηκαν να μπουν μαζί μου σε αυτή τη δύσκολη μάχη! Θα ανακοινώσουμε από αύριο τα ονόματα των υποψηφίων μας, αναδεικνύοντας το διαφορετικό πρότυπο πολιτικής και κοινωνικής παρέμβασης που χτίζουμε βήμα-βήμα, μαζί!
Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις και συνέντευξη τύπου.
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.