Μια συνέντευξη νομίζω πως μοιάζει πολύ με το ταγκό. Όπως το ταγκό θέλει δύο πολύ καλούς χορευτές για να είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε, το ίδιο συμβαίνει και με μια συνέντευξη. Χρειάζεται έναν καλό δημοσιογράφο που θα θέσει ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία σε έναν σημαντικό συνεντευξιαζόμενο να εκθέσει και να αποκαλύψει εκτός από τις θέσεις και απόψεις του και το  πρόσωπο και όραμά του.

Είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε μια εξαιρετική συνέντευξη που έδωσε χθες το βράδυ η πάντα συναρπαστική και ουσιαστική επικεφαλής της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην εκπομπή "Στο Κέντρο" στον Γιώργο Κουβαρά, στην ErtNews.

Χωρίς να θέλουμε να σας στερήσουμε την ευχαρίστηση να την παρακολουθήσετε χωρίς προλόγους και αναφορές στις ερωταπαντήσεις, δεν θα αποφύγουμε να σας ενημερώσουμε πως θίγονται όλα σχεδόν τα επίκαιρα θέματα που θα μας απασχολήσουν, ως ψηφοφόρους αλλά κυρίως ως σκεπτόμενους Έλληνες πατριώτες. 

Καθώς και να προϊδεάσουμε πως, παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο, μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε μια πολιτική προσωπικότητα που συγκεντρώνει ευρεία αναγνώριση και αποδοχή και αρνείται πως είναι πολιτικός και που δεν της αρέσουν οι επαγγελματίες πολιτικοί.
Ακούστε την ΖΩΗ - Δώστε Ζωή στη Βουλή !!!
#ζωή_στη_βουλή
#δώσε_ζωή_στη_βουλή
#εκλογές2023
#ζωήκωνσταντοπούλου
#πλεύσηελευθερίας




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.