Πανέτοιμη να κάνει χρήση όλων των εργαλείων που της παρέχει ο Κανονισμός λειτουργίας του Κοινοβουλίου, ως πρώην πρόεδρο της Βουλής, είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, απάντησε και υποβάθμισε τις καταγγελίες υποψηφίων του κόμματος που αποχώρησαν και με την χυδαία τακτική τους παίζουν ουσιαστικά το παιχνίδι των συστημικών κομμάτων που βλέπουν με τρόμο την άνοδο της Πλεύσης, όπως αυτή αποτυπώνεται σε όλες τις τελευταίες δημοσσκοπήσεις.

Η Ζωή εμφανίστηκε έτοιμη να ενεργοποιήσει το άρθρου 97 του Κανονισμού της Βουλής.

Το άρθρο 97 είναι αυτό που της δίνει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει επί της κοινοβουλευτικής διαδικασίας όχι μόνο ως αρχηγός κοινοβουλευτικός κόμματος, αλλά και με την παλαιότερη ιδιότητά της προέδρου του Σώματος.
 


 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.