"Δεν συνεμορφώθη προς τα υποδείξεις" 
Αποδεικνύονται για δισεκατομμυριοστή φορά όσα δημοσιοποίησα για τους δεξιούς. 
20χρονος από την Συρία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αστυνομικό της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Λάρισας. 

Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ και από την ίδια την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για εν ψυχρώ και με πρόθεση ανθρωποκτονία με αφορμή ένα ήσσονος σημασίας πλημμέλημα, αυτό της απείθειας (ΠΚ 169 φυλάκιση έως 6 μήνες).   

Ο αστυνομικός δεν αρνήθηκε την πράξη του, γεγονός που αίρει μερικώς κατά το ουσιαστικό κριτήριο το τεκμήριο αθωότητας. 

Το γεγονός είναι ότι το 20 ετών θύμα δεν οπλοφορούσε, ούτε άσκησε βία κατά των αστυνομικών, αλλά απλά έτρεχε να τους ξεφύγει. Ο δράστης αστυνομικός τον πυροβόλησε πισώπλατα με απευθείας βολή στο ύψος του στήθους. Ο νέος απεβίωσε σχεδόν άμεσα. 

Οπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ, δηλαδή όσα έδωσε στον τύπο η ίδια η αστυνομία (όλα σε εισαγωγικά καθώς είναι ανεπιβεβαίωτα από μαρτυρίες τρίτων προσώπων):
 "Ο 20χρονος συριακής υπηκοότητας, επέβαινε σε αγροτικό φορτηγό, το οποίο είχε κλαπεί από το Γαλάτσι Αττικής. Στο ύψος των διοδίων Μοσχοχωρίου, αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη από τα περιπολικά με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. (σ.σ. ευνόητα οι αστυνομικοί στα διόδια αγνοούν ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο, καθώς δεν μπορούν να δουν τις πινακίδες του ενώ προσέρχεται, ούτε έχουν το χρόνο να το ελέγξουν στο περιστατικό των διοδίων, σκεφτείτε ...) 
Ο νεαρός έκανε κάποια στιγμή αναστροφή και μπήκε ξανά στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Κοντά στο Μοσχοχώρι, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο και ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζή. 
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κάποιος από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, πυροβόλησε με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ο 20χρονος εξέπνευσε. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση."
Ο αστυνομικός, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, παρότι πρόκειται για λειτουργό του κράτους που διαπράττει το βαρύτερο των εγκλημάτων εν ώρα υπηρεσίας, κρατείται ... . 
Προφανώς πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση που διέπραξε ο αστυνομικός.  Ως εδώ τα θέματα με τους αστυνομικούς και την συμπεριφορά τους είναι δεδομένα. Οι πολιτικές τους τοποθετήσεις είναι γνωστές και αποδεικνύονται και από τα αποτελέσματα των ειδικών εκλογικών τμημάτων όπου ψηφίζουν. Οι δημοκρατικοί και οι αριστεροί στην αστυνομία είναι ελάχιστοι και είναι πολλοί αυτοί που παραιτήθηκαν επειδή δεν άντεξαν "το δεξιό και ακροδεξιό κλίμα".  Οσοι έχουν παραμείνει, προσπαθούν να εργάζονται σε θέσεις που τους απομονώνουν από το κλίμα αυτό.   
Το συμπέρασμα εκ των ανωτέρω είναι ότι για μία ακόμα φορά ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένας ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΟΠΛΟΣ και ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ αλλά τραπείς εις φυγήν, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.  

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ και αυτό ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ για το ΚΡΑΤΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. 

Μετά την δολοφονία, που θυμίζει σκηνή από αμερικάνικη ταινία με μαφιόζους, δόθηκε στην δημοσιότητα το "προφίλ του θύματος". 
Προφανώς ο δράστης της ανθρωποκτονίας αστυνομικός δεν γνώριζε το "προφίλ" του δολοφονημένου, δεν ήξερε ποιος είναι στο αυτοκίνητο και έχει τραπεί σε φυγή. Συνεπώς, το "προφίλ" του "σεσημασμένου δράστη", δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο στην δολοφονία του. Ο αστυνομικός βλέπει έναν άοπλο νεαρό που τρέχει να ξεφύγει. 
Ευνοήτως το θύμα είναι μόνο τυπικά σεσημασμένο καθώς μία και μόνο φορά έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη. 
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ, τυπικά για το προφίλ του θύματος και εμμέσως χρησιμοποιούνται από τους μηχανισμούς της δεξιάς αθλιότητας:  Το θύμα της αστυνομικής δολοφονίας (αστυνομοκτονίας) με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ποινή φυλάκισης 46 μηνών και 20 ημερών «για παραλαβή από τα Ελβετικά σύνορα της χώρας πολιτών τρίτης χώρας χωρίς δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος με σκοπό προώθησης σε αυτή, κατά συρροή, εκ κερδοσκοπίας και με κίνδυνο για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς σχετική άδεια ικανότητας, παράνομη είσοδο στη χώρα». 
Αυτά αναφέρει το site της Ζούγκλας, ενώ τα μέσα της "κανονικότητας" δεν δίνουν τόσες λεπτομέρειες. 
Αυτά συσσωρευόμενα σε μία δίκη και καταδίκη (εξ ου και το κατά συρροή) σημαίνουν ότι αφορούν ένα μόνο περιστατικό. Συνεπώς το θύμα δεν ήταν πολυ-εγκληματίας, δεν είχε διαπράξει άλλα αδικήματα σε άλλους χρόνους και προφανώς η καταδίκη του δεν ήταν τελεσίδικη, αλλά μόνο στον α' βαθμό. 
Το θύμα της ανθρωποκτονίας είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο από το Ειδικό Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Νέων Κασσαβέτειας. 
Από το γεγονός ότι κρατείτο σε ειδικό "σωφρονιστικό" κατάστημα νέων και τον χρόνο καταδίκης (9/2022) συμπεραίνουμε ότι το θύμα κατά το χρόνο διάπραξης της πράξης για την οποία καταδικάστηκε ήταν ΑΝΗΛΙΚΟ !!!. Συνέλαβαν ως διακινητή και καταδίκασαν έναν ανήλικο !!!. 
Ενα παιδί ηλικίας κάτω των 18 ετών, το ονομάτισαν διακινητή !!! και μάλιστα ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ της ΧΩΡΑΣ. Τα ανύπαρκτα δηλαδή, τα μόνο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ. 
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ... ΜΥΡΙΖΕΙ και ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ άλλα πράγματα σε συνδυασμό και με την εν ψυχρώ δολοφονία. 
Θέλουν να μας πουν ότι ένα παιδί ηλικίας κάτω των 18ετών ήταν λαθροδιακινητής ανθρώπων και μάλιστα με αεροπορική πτήση από την ΕΛΒΕΤΙΑ. Συμμετοχή άλλων στην διακίνηση δεν προκύπτει εκ των ανωτέρω ... . Ποιοι ήταν αυτοί οι παρανομως διακινούμενοι ;  
Ενα παιδί ηλικίας κάτω των 18 ετών σε ξένη χώρα οργανώνει μόνο του κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων και όταν αποφυλακίζεται προσωρινά εκτελείται από αστυνομικό ενώ έχει τραπεί σε φυγή, άοπλο !!!. 
Ποιος να τα δεχθεί αυτά και να μην πάει το μυαλό του, εκεί που έπρεπε να είναι ήδη το μυαλό κάθε ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ της Δημοκρατίας. 

Εδώ λοιπόν ξεκινάει η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΗΔΙΑ. Η ΑΗΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, καθώς κυκλοφορούν άρθρα που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ την ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΝΕΟΥ από το όργανο της ΕΛ.ΑΣ. 
ΑΡΘΡΑ που ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ σε αυτό τον τόπο, αυτή που τον μόλυνε και τον μολύνει, αυτή που μας έχει καταστρέψει όλους. 
Τους ευχαριστώ για την μια ακόμα απόδειξη της θεωρίας μου για το "ποιόν' τους. 
Μακριά σκουλήκια, μακριά !!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.