Μετά από χρόνια παρακολούθησα επί ώρες το κανάλι της Βουλής, κυρίως για την δω τη στάση που θα κρατούσαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Εκείνο που επιβάλλεται να σημειώσω, και να σταθώ, είναι οι διαφορετικού ήθους, ύφους και πολιτικής κατεύθυνσης τοποθετήσεις των πολιτών του κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας,  που άρθρωσαν λόγο στην ολομέλεια και μας γέμισαν ελπίδα για μια νέα μέρα στη ζωή του κοινοβουλίου, στη ζωή της δημοκρατίας στη χώρα μας.
Οι νέοι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας, με αμεσότητα, εντιμότητα, καθαρό βλέμμα και απλά διατυπωμένες πολιτικές θέσεις που μπορεί να καταλάβει ο κάθε ¨Ελληνας στάθηκαν απέναντι στους αρτηριοσκληρωτικούς πεπαλαιωμένου τύπου πολιτευτές και υπουργούς που με κορώνες και φανφάρες έστελναν την μπάλα συνήθως στην εξέδρα.

Εμείς στην Πλεύση Ελευθερίας αισθανόμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την κοινοβουλευτική μας ομάδα που έδωσαν, με καπετάνισσα της Πρόεδρό μας Ζωή Κωνσταντοπούλου, την πρώτη νικηφόρα μάχη στη Βουλή και φυσικά καταψήφισαν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δίνοντάς μας την βεβαιότητα ότι θα υπάρχει μια στιβαρή ομάδα βουλετών - πολιτών που θα μάχεται για μας.

Θα παραθέσουμε τις ομιλίες των βουλευτών μας για να κρίνετε τις ήρεμες, δυναμικές αλλά και ουσιαστικές τους παρεμβάσεις:


H δευτερολογία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και οι 10 λόγοι που η Πλεύση Ελευθερίας δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.



Η πρώτη ομιλία της Ζωής στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.


Η εισήγηση του βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης της Πλεύσης Ελευθερίας Μιχάλη Χουρδάκη

Η Ομιλία Της Βουλευτού της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Έλενας Καραγεωργοπούλου


Η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρου Καζαμία

Απόσπασμα από την εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Πλεύσης Ελευθερίας Αλέξανδρου Καζαμία
@chris.ivanovits #plefsieleftherias #vouli #parliament #foryoupage #fyp #πλευσηελευθεριας #hellas🇬🇷tiktok #βουλη #οικονομια #φτωχεια #CapCut ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς

Απόσπασμα από την εισήγηση του βουλετού της Α' Θεσσαλονίκης Μιχάλη Χουρδάκη
@chris.ivanovits #υγεια #βουλή #εσυ #πλευσηελευθεριας #θεσσαλονικη #ζωηκωνσταντοπουλου #plefsieleftherias #vouli #parliament #health #nhs#CapCut ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς


 Απόσπασμα από την εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Πλεύσης Ελευθερίας   Αλέξανδρου Καζαμία

@chris.ivanovits #αιγαιο #τουρκια #πλευσηελευθεριας #ελλαδα🇬🇷 #ζωηκωνσταντοπουλου #fyp #foryoupage #plefsieleftherias #neadimokratia #aegean #turkey #zoekonstantopoulou #vouli #parliament #tiktok #βουλη ♬ πρωτότυπος ήχος - Χρήστος Ιβάνοβιτς

Η εισήγηση της βουλευτού της Β' Θεσσαλονίκης της Πλεύσης Ελευθερίας   Αρετής Παπαϊωάννου


Η εισήγηση του Σπύρου Μπιμπίλα, βουλευτού Πλεύσης Ελευθερίας Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών



Η εισήγηση της Τζώρτζια Κεφαλά, βουλευτού Πλεύσης Ελευθερίας Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.