Για τη θέση του Ι’ Αντιπροέδρου της Βουλής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας προτείνει τον κύριο Μιχάλη Χουρδάκη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Μιχάλης Χουρδάκης είναι Ιατρός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης.


Στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας θα δηλώσει «Παρών» για λόγους αρχής, χωρίς η τοποθέτηση αυτή να ενέχει προσωπική μομφή προς τον προτεινόμενο Πρόεδρο, με τον οποίο προσβλέπουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Λειτουργίας.

Ως νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας βήμα, για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη και την προσδοκία των πολιτών, που εναποθέτουν σε εμάς τις ελπίδες τους.

Γνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου και του έργου του Προέδρου της Βουλής, λόγω και της προηγούμενης ιδιότητας της Επικεφαλής μας, θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία και θα υποβάλουμε προτάσεις για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και της δημοκρατίας.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.