του Αντώνη Ματζάρη

ΠΕΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΏΤΕΣ

Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση γιατί έχω συμβάλλει στη δημιουργία της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», όπου τρεις αρχηγοί παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ένας πρόεδρος και ένας τ. δήμαρχος αποφάσισαν να προτάξουν το συμφέρον και την ανάπτυξη του τόπου παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές προτιμήσεις δημιουργώντας ένα πρωτοφανές μοντέλο συνεργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση .

Με αυτή λοιπόν τη συμπαράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» με επικεφαλής το Γιάννη Μαυρομάτη πρώτο μεταξύ ίσων αποφάσισα και εγώ να κατέβω στον πολιτικό στίβο ως τοπικός σύμβουλος στην Περαία.
Βλέποντάς την σήμερα, όντας γέννημα και θρέμμα αυτού του πανέμορφου τόπου, θλίβομαι για την εικόνα της.
Διαπίστωσα ότι την σημερινή διοίκηση χαρακτηρίζει αδράνεια, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, παντελής έλλειψη μελετών και εκτέλεση έργων, πράγμα που συμβάλλει στην απαξίωση και παρακμή του τόπου μας, γιαυτό αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια αναβάθμισης και βοηθήσω στην αναπτυξιακή πορεία αυτού του τόπου.

Μετά από αυτό σας καλώ να στηρίξετε την συμπαράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και εμένα προσωπικά σαυτή μου την προσπάθεια. Γιατί έχω αναλάβει την ευθύνη να δείτε το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ τελειωμένο με όλες τις προβλεπόμενες δράσεις του, το ΚΑΠΠΑ σε πλήρη λειτουργία, την κατασκευή των νέων κοιμητηρίων, την επαναλειτουργία του κοινοτικού καφενείου και φυσικά τη συντήρηση των έργων που γίνανε επί των ημερών μας με στόχο να αποκτήσει η Περαία μας το ιστορικό και πολιτιστικό αποτύπωμα που της αρμόζει.

Εγγύηση για την υλοποίηση των παραπάνω είναι η ιστορική γνώση μου για την Περαία, η εμπειρία μου στην υλοποίηση μεγάλων έργων και κυρίως η φερεγγυότητά μου, όπως την γνωρίσατε όταν ήμουν δήμαρχος, που ποτέ δεν υποσχόμασταν έργα αν δεν είμασταν σίγουροι ότι θα τα πραγματοποιήσουμε.

Πιστεύω, συνεκτιμώντας και τις άλλες δύο δραστηριότητες μου, αυτές του καθηγητή και του συγγραφέα με τις οποίες ΤΙΜΗΣΑ τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα ότι και εσείς θα με ΤΙΜΗΣΕΤΕ δίνοντάς μου τη δυνατότητα να βοηθήσω ώστε όχι μόνο ηΠεραία αλλά και ο Δήμος μας συνολικά να αποκτήσει την αναπτυξιακή πρόοδο, που η παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και μόνο αυτή θέλει και μπορεί να την υλοποιήσει.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.