Του Γιώργου Νικολαΐδη

Τι συμβαίνει κ. Μαυρομάτη με σένα; Δεν βλέπουμε και δεν διαβάζουμε (έστω κάνοντας και υπομονή) πια γραπτά σου όπως κάποτε.

Κατάλαβες επιτέλους πώς το να κατηγορείς τον κ. Τσαμασλή για ψύλλου πήδημα, χωρίς να κάνεις την παραμικρή(!!!) αυτοκριτική για την αφεντιά σου στα χρόνια της δικής σου θητείας, δεν σε οδήγησαν τελικά πουθενά; Μήπως απλώς …βαρέθηκες να μας επιδεικνύεις με το στανιό τις “αρθρογραφικές” σου ικανότητες στο διαδίκτυο; Μήπως ξέμεινες από θέματα; Διέβλεψες πιθανόν επιτέλους, ότι απλώς επαναλαμβανόσουν και το είχες «παραξηλώσει» με την ανεκτικότητα φιλοξενίας του «Ακτιβιστή» ; Και επάνω που δεν έκανες πια απίθανα ορθογραφικά λάθη όπως κάποτε και θεωρήσαμε πως από πρωτάρης στο διαδίκτυο, αναβαθμίστηκες τουλάχιστον σε …ορθογράφο “αρθρογράφο”, εσύ…σταμάτησες! Κουράστηκες να γράφεις μήπως; Γιατί αν είναι έτσι, μας θύμισες τον Φορεστ Γκαμπ. Που έτρεχε ακατάπαυστα επί δυο χρόνια χωρίς να ξέρει το γιατί. Και όταν ξαφνικά σταμάτησε να τρέχει και το τσούρμο - του ιδίου φυσικά πνευματικού επιπέδου - που τον ακλουθούσε τον ρώτησε «γιατί;» αυτός είπε απλώς: «Κουράστηκα!».

«Μα γιατί…γιοκ πια διαδίκτυο;» ίσως αναρωτηθούν οι ελάχιστοι ψηφοφόροι σου. Τόσες (ανούσιες, μάταιες και κουραστικές για εμάς βεβαίως) προσπάθειες έκανες για την επανεκλογή σου γράφοντας «άρθρα» και να πάνε χαμένες; Η κατάλαβες πως το διαδίκτυο είναι για άλλους, πολύυυυυυ πιο έμπειρους από σένα και πως έχεις να φας πολλά καρβέλια ακόμα μέχρι να αποκτήσεις «υπόσταση και αέρα» αρθρογράφου; Αφήνοντας στην μπάντα πρώτα απ΄όλα όταν «γράφεις» τους προσωπικούς σου νταλγκάδες και ξεχνώντας τα διαφόρων τύπων «εμείς κάναμε αυτό και εμείς κάναμε εκείνο και εμείς κάναμε το άλλο…» εννοώντας το αμφιλεγόμενο έργο της παράταξης σου;

Διαβάσαμε το άρθρο σου για τα θύματα των Τεμπών, δεν σε είδαμε όμως στην σιωπηρά διαμαρτυρία το απόγευμα της 5.3.23 δίπλα στο δημαρχείο. Και μην ισχυριστείς πως δεν πληροφορήθηκες την συγκέντρωση τουλάχιστον από τον Ακτιβιστή, μιας και αυτός είναι που φιλοξενεί ανελλιπώς την αρθρογραφία σου. Όπως δεν είδαμε και κανέναν άλλον αρχηγό παράταξης εκτός από τον δήμαρχο που πήγε εκεί με περισσή διακριτικότητα και απλότητα και μόνον ως «Γιώργος Τσαμασλής». Ενώ αντιθέτως έσπευσες μόνον να κατακρίνεις φυσικά - και χρησιμοποιώντας μάλιστα ποδοσφαιρικούς όρους - την συνέντευξή του που μας έδωσε την άλλη μέρα ( στον «Ακτιβιστή» και τον υπογράφοντα για κάμερα και μοντάζ). Αλήθεια –μιας που έτσι μιλάς- σε απασχόλησαν καθόλου τα γκολ που σου έβαλε ο κ.Τσαμασλής για τα απανωτά σου φάουλ και πέναλτι στην τετραετία σου;

Λέει π.χ. ο κ. Τσαμασλής (1.11΄.00΄΄) στο βίντεο

https://youtu.be/QXrao59CInQ?si=p58ZPwrvKWGgrmZr

για τον «ΚΑΦΕΝΕ», πως βγήκε υπό την διοίκησή σου ακόμη, απόφαση δικαστηρίου για έξωση, το ότι δεν την εφαρμόσατε ήταν παράβαση καθήκοντος και πως θα έπρεπε γι΄αυτό να πάτε στην φυλακή. Η να πάει ο ίδιος αν δεν την εφάρμοζε (δηλ. την έξωση). Για παρόμοια «πέναλτι» κ. Μαυρομάτη και πολλά άλλα που αναφέρει στην συνέντευξή του, δεν έβγαλες «κιχ» ! Τι γίνεται; Μήπως οφείλεις να ξαναδείς το βίντεο για να ξέρεις και που πατάς ή περνάς τις καταγγελίες του για ψέματα;

Περιττό να σε παραπέμψουμε πάλι στον Δημόκριτο όταν έλεγε: «Λήθη των ιδίων κακών θρασύτητα γεννά» (Όποιος ξεχνά τα δικά του σφάλματα, αποθρασύνεται).

Κάνω μια μικρή παρένθεση εδώ - αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά - γράφοντας σε α΄ ενικό, αλλά είναι απαραίτητη . Η καλόπιστη κριτική δεν σημαίνει απαραιτήτως αμφισβήτηση. Την έκανα και εγώ πλειστάκις στον κ. Τσαμασλή σε άρθρα ή βίντεό μου. Και ούτε φυσικά ποτέ μετάνιωσα για κάτι που έγραψα και προπάντων δεν θα δεχόμουν ποτέ αμφισβήτηση ή διαμαρτυρία, μιας και ό,τι γράφω είναι απολύτως τεκμηριωμένο με συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο ή εμφανέστατη αφορμή. Και σε συναντήσεις μου με τον κ. Τσαμασλή, αυτός ούτε έθεσε όρους για τις ερωτήσεις της συνέντευξης ούτε είδε ποτέ του αρνητικά την οποιαδήποτε σωστή και αξιοπρεπή εναντίον του κριτική στα άρθρα που τον αφορούν. Κάτι που το τονίζει και στην συνέντευξή του.

Εσύ όμως τοποθέτησες πολύ ψηλά τον δείκτη των προσδοκιών σου για νέο δημαρχιλίκι κ. Μαυρομάτη απλώς …κατηγορώντας! Δεν γίνεται έτσι η δουλειά στο διαδίκτυο κ. Μαυρομάτη και ούτε είναι άξιες προσοχής τέτοιες «αρθρογραφικές» αποκοτιές. Απέχεις ακόμη πολύ από το τι πρέπει να λες στον κόσμο για να τον κερδίσεις. Άσε την κριτική σε άλλους, πολύ ικανότερους και εμπειρότερους από ΄σένα. Εσύ θα κέρδιζες ίσως κάτι, μόνο με τις προτάσεις που θα είχες να κάνεις και την (μη ορατή τουλάχιστον μέχρι τούδε) προσπάθεια σου για την πραγματοποίησή τους. Εκεί θα σε βαθμολογούσε ο κόσμος. Γιατί μόνο από… διαπιστώσεις, υποσχέσεις και πολλά «σού΄πα-μού΄πες» και «εμείς έτσι, εμείς αλλιώς» οι δημότες έχουν κουραστεί ! Γι΄αυτό είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να σε ψηφίσουν…!



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.