Χωρίς ίχνος ντροπής αλλά και σεβασμού απέναντι στην ταλαιπωρία που υφίστανται επί σειρά ετών οι κάτοικοι της Περαίας και όχι μόνο, ο κ. Τσαμασλης έχει το θράσος να βγαίνει δημόσια και να δηλώνει ότι έβαλε «τέρμα» και έδωσε λύση στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί επί χρόνια στον καταυλισμό των Ρομά, στη δυτική πλευρά της Περαίας, τα λεγόμενα Τσαΐρια.

Σε ποιο ακριβώς «τέρμα» και σε ποια λύση αναφέρεστε κ. Τσαμασλή; Τα παραπήγματα είναι ακόμα εκεί. Οι καπνοί από τις φωτιές συνεχίζουν να «πνίγουν» τους κατοίκους.

Για ποια ακριβώς «αποβολή» μιλάτε;

Για ποια αποφασιστικότητα μιλάτε όταν το «άβατο» στην περιοχή διατηρείται; Όταν η παραβατικότητα συνεχίζεται;

Σας θυμίζουμε, γιατί φαίνεται ότι η μνήμη σας είναι «κοντή», πως πριν από λίγες μόλις ημέρες σε επεισόδιο μεταξύ των Ρομά σημειώθηκαν και πυροβολισμοί! Πριν έναν μήνα εκδηλώθηκε μια ακόμα φωτιά κάνοντας για άλλη μια φορά την ατμόσφαιρα αποπνικτική! Αυτό είναι το «τέρμα» που όπως λέτε βάλατε; Στην απέλπιδα προσπάθειά σας να βρείτε να πείτε κάτι από το μηδενικό έργο της διοίκησής σας, βγαίνετε και λέτε ανακρίβειες! Μόνο που ο πολίτης ξέρει. Το συγκεκριμένο θέμα είναι δύσκολο και απαιτεί μακρόχρονο σχεδιασμό και συνεργασία πολλών φορέων και δεν ενδείκνυται για αβάσιμους προεκλογικούς πανηγυρισμούς.

Το αποτέλεσμα της απραξίας της σημερινής διοίκησης θα το δείτε σύντομα.

Πλησιάζει η ώρα που επιτέλους ο δήμος θα γυρίσει σελίδα.


ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.