Την Τετάρτη 11/10/2023 η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κα Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί, για τέταρτη φορά μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, για να συναντήσει τους κατοίκους και να μεταφέρει τη βοήθεια που συγκεντρώνουν οι εθελοντές της Πλεύσης Ελευθερίας. Επιπλέον θα ασκήσει τα καθήκοντά της και ως δικηγόρος των θυμάτων στην υπόθεση των Τεμπών, εκπροσωπώντας τις οικογένειές τους.

Ειδικότερα:
  • Στις 12.30 μ.μ. η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παρασταθεί ενώπιον του Εφέτη Ειδικού Ανακριτή Λάρισας για την υπόθεση των Τεμπών και
  • Στις 5.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Βλοχό Καρδίτσας, κατόπιν πρόσκλησης των πλημμυροπαθών κατοίκων του και θα συζητήσει μαζί τους.

Παράλληλα, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, θα μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης που συλλέγονται όλες αυτές τις μέρες από την Πλεύση Ελευθερίας, στο πλαίσιο της δράσης “Η Αλληλεγγύη είναι δύναμη”.
Η συγκεκριμένη αποστολή ειδών ανάγκης αποτελεί την δεύτερη αποστολή στην περιοχή της Θεσσαλίας. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί τρίτη αποστολή ειδών στις περιοχές των Τρικάλων, του Βόλου και του Πηλίου.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.