του ακτιβιστή

Φυσικά και ήταν μια βίαιη επίθεση αυτή της Χαμάς.
Φυσικά και δεν συμμεριζόμαστε τις εκτελέσεις, τις απαγωγές, τους βομβαρδισμούς κυρίως όταν αναφέρονται σε αμάχους και παιδιά.

Σίγουρα είναι μια απονενοημένη επίθεση που εξυπηρετεί μάλλον σκοπούς διάρρηξης του κλίματος εξομάλυνσης των σχέσεων Ισραήλ - Σαουδικής Αραβίας και εξ αντικειμένου έδρασε ως αφορμή νέων θηριωδιών και νέων εποικισμών του Ισραήλ σε βάρος των Παλαιστινίων.

Από την άλλη δεν μπορούμε να δεχθούμε την διαχρονική συρρίκνωση της πατρίδας των Παλαιστινίων αλλά και την εδώ και 75 χρόνια καταπίεση, βία, εκτελέσεις, επιθέσεις και βομβαρδισμούς που υφίστανται από το Ισραήλ χωρίς η διεθνής κοινότητα να κάνει ουσιαστικά ειρηνευτικά βήματα διευθέτησης του προβλήματος που η ίδια (βλέπε Αμερινάνοι και Βρετανοί) επέβαλλε.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.