ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ)
Υπ. Δημοτικός Σύµβουλος Καλαμαριάς
ΓΕΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς

Η Μαρία Ελένη (Μαριλένα) Χουρδάκη (Marilena Chourdaki) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Κωνσταντίνο Χουρδάκη, ιατρό και καθηγητή Πανεπιστημίου και την Αρετή Παπαϊωάννου, συμβολαιογράφο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοικος Καλαμαριάς. Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Καλαμαριάς το 1992.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. όπου και αποφοίτησε με λίαν καλώς, ακολούθως εργάστηκε ως δικηγόρος για πέντε έτη και έπειτα κατόπιν εξετάσεων διορίστηκε Συμβολαιογράφος με έδρα το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου και διατηρεί το γραφείο της από το 2005.
Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης όπου κατά τη διάρκεια της θητείας της ανέλαβε την φροντίδα ανακαίνισης ακινήτου του συλλόγου, καθώς και τμήμα των δημοσίων σχέσεων. Επίσης, μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων (δημοτικού) των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, συμμετέχοντας ενεργά σε διάφορες πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες, ήδη από τη νεανική της ηλικία. Γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και καλά τη γερμανική γλώσσα. Είναι μητέρα δύο παιδιών.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.