Με τρομερές ελλείψεις προσωπικού σε όλα τα Νοσοκομεία συνεχίζεται η προμελετημένη απαξίωση του ΕΣΥ από την Μητσοτακική κυβέρνηση και τα διορισμένους διοικητές της στα Νοσοκομεία της χώρας. Γιατί είναι ξεκάθαρο από χρόνια η πλήρης υποβάθμιση του ΕΣΥ ώστε να φτάσει στο σημείο να ξεπουλήσει κομμάτο κομμάτι όλες τις υπηρεσίες του στον ιδιωτικό τομέα.
Αφού το έκανε στην καθαριότητα, στην εστίαση στον τομέα της ασφάλειας και μη καλύπτοντας τα τεράστια κενά σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, οδηγεί την κατάσταση εκεί που στοχεύει.
Στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας. Εκεί περίπου έχουμε φτάσει αφού τα χειρουργεί πλέον υπολειτουργούν σχεδόν παντού.
Δημοσιεύουμε ανάρτηση αναισθησιολόγου στο Παπανικολάου με την οποία αποκαλύπτεται η καταστροφική αδιαφορία του διοικητού του νοσοκομείου, ο οποίος ενώ αδιαφόρησε επί εβδομάδες και μήνες  για τις εκκλήσεις και γνωστοποιήσεις του προβλήματος της υποστελέχωσης του αναισθησιολογικού τμήματος, εκτόξευσε ψέμματα και  "απειλητικά" ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ  προς τους γιατρούς που αδυνατούσαν να καλύψουν τα χειρουργεία .
Διαβάστε την ανάρτηση:
ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ
Η απάντηση της διοίκησης του ΓΝΘ Γ.Παπανικολάου, στο κλείσιμο των τακτικών χειρουργείων από τους αναισθησιολόγους, με σκοπό να καλύψουν μόνο την γενική εφημερία ήταν άμεση. Βέβαια τόσους μήνες σε τόσα έγγραφα δεν απάντησαν ποτέ….
Πρώτα έστειλε ένα χαρτί με το οποίο καθιστούσε υπεύθυνη την Συντονίστρια Διευθύντρια και μας « έστελνε» πίσω στα χειρουργεία, ως άλλος διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που στέλνει τους μαθητές που κάνουν αποχή από τα μαθήματα πίσω στις τάξεις.
Έπειτα, και εφόσον είδε πως οι αναισθησιολόγοι δεν είναι μαθητές να φοβηθούν όταν ο διευθυντής τους κουνάει το χέρι και τους απειλεί με αποβολή, προσπάθησε να μειώσει το ρόλο μας και τη δουλειά μας. Και γιατί να χρειάζεται να εφημερεύουν 2 κάθε ημέρα, και γιατί να παίρνετε όλα τα ρεπό και γιατί δεν μου το θυμίσατε νωρίτερα και γιατί το κάνατε έτσι ξαφνικά. Υπενθύμιση κύριε Διοικητά πως σας στείλαμε από 15/09/2023 το κενό πρόγραμμα του Οκτωβρίου. Παρόλα ταύτα βγαίνετε και τολμάτε να λέτε ψέματα πως ενημερωθήκατε τελευταία στιγμή.
Και έπειτα από όλο αυτό….ξεκίνησαν τα ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ…5 μαζί εντέλεσθε σήμερα. 2 σε αναισθησιολόγους προκειμένου να βάλουν τακτικά χειρουργεία και 3 για να εφημερεύσουν στη γενική εφημερία.
Και η κατρακυλα συνεχίζεται…
ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ σε αναισθησιολόγο επιμελητή Α που εφημέρευε την προηγούμενη ημέρα. Εξαναγκασμός σε 48ωρη συνεχή εργασία που καταπατά όλα τα εργασιακά δικαιώματα.
ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ σε αναισθησιολόγο Διευθυντή που έχει γνωστό πρόβλημα υγείας και που δεν ντράπηκε τα 32 χρόνια που δουλεύει στο ΕΣΥ και έστειλε εντέλεσθε να εφημερεύσει σε γενική εφημερία.
ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ έως τις 31/10/2023 στους υπολοίπους αναισθησιολόγους με την υποσημείωση πως θα παίρνουν το ρεπό τους αποκλειστικά και μόνο την επόμενη της ενεργούς εφημερίας αγνοώντας πως ενδιάμεσα Σαββατοκύριακα δεν προσμετρώνται στα ρεπό.
ΨΕΜΜΑΤΑ στα ΜΜΕ όπου βγάζεις ανακοινωθέν πως τα χειρουργεία θα μπαίνουν κανονικά και πως λύθηκε το θέμα.
ΨΕΜΜΑΤΑ στα ΜΜΕ ότι ο ερχομός 2 αναισθησιολόγων λύνει το πρόβλημα. ΝΑΙ θα έρθουν δυο αναισθησιολόγοι που είναι διευθυντές …ΟΧΙ δεν λύνεται το πρόβλημα…σε 26 οργανικές θέσεις όταν είναι καλυμμένες οι 10 κύριε Διοικητά δεν έχεις λύσει το πρόβλημα!!!! Έχεις μπαλώσει το πρόβλημα για ακόμα μια φορά.
Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εργάσιμη ημέρα, που εδώ για Θεσσαλονίκη είναι την Παρασκευή, για να δούμε με πιο άλλο τρόπο η διοίκηση του ΓΝΘ ΓΠαπανικαλάου θα «τιμωρήσει» τους αναισθησιολόγους που τόλμησαν και βγήκαν και είπαν….
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ…..



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.