Αυτή η κυβέρνηση των υποτελών, αυτή η κυβέρνηση των διαπλεκόμενων, αυτή η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, αυτή η κυβέρνηση των ολίγιστων, αυτή η δουλική κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση των πεταμένων που υιοθετούν oποιαδήποτε εντολή της "his master voice" αμερικανικής κυβέρνησης.
Αυτή η υποταγμένη κυβέρνηση έδωσε εντολή στους αντιπροσώπους της στον ΟΗΕ, κατά την χθεσινή ψηφοφορία να απέχουν. Να μην πάρουν θέση για την προτεινόμενη ανθρωπιστική εκεχειρία στη Μέση Ανατολή και την άνευ όρων απελευθέρωση όλων των ομήρων.
Ουσιαστικά λοιπόν η Μητσοτακική κυβέρνηση με την αποχή της συντάχθηκε με τους μακελάρηδες του Νετανιάχου που έχουν ισοπεδώσει τη Γάζα κατακρεουργώντας χιλιάδες Παλαιστίνιους και χιλιάδες παιδιά.

Έχει υποχρέωση η αντιπολίτευση να απαιτήσει την παραίτηση των δοτών κυβερνητών μας, που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως είναι διεκπεραιωτές εντολών των υπερατλαντικών αφεντικών τους.
Έχει υποχρέωση η αντιπολίτευση να ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για να καταδικαστεί η αιματοβαμμένη αποχή του Μητσοτάκη.
Έχει υποχρέωση η αντιπολίτευση να αποκαλύψει την πολιτικά, ανθρωπιστικά, αξιακά και ηθικά διαμελισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση, που χωρίς να έχει ενιαία στάση ουσιαστικά υποδαύλισε τις δολοφονίες αμάχων πολιτών, που προσυπέγραψε την κολοσιαία ανθρωπιστική καταστροφή ενός πληγωμένου και καταδιωκόμενου λαού.
ΝΤΡΟΠΗ για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία, την Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ουκρανία, Φινλανδία, Σερβία, Βουλγαρία, Ολλανδία και στις άλλες 34 που απείχαν.

Εγκρίθηκε το ψήφισμα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα που ζητά «ανθρωπιστική εκεχειρία» στη Λωρίδα της Γάζας.
Το διεθνές σώμα των 193 μελών υιοθέτησε το (μη δεσμευτικό πάντως) ψήφισμα με 120 υπερ, 14 κατά και 45 αποχές.



Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ: "Η ιστορία θα μας κρίνει όλους".

"Επαναλαμβάνω την έκκλησή μου για ανθρωπιστική εκεχειρία στη Μέση Ανατολή, την άνευ όρων απελευθέρωση όλων των ομήρων και την παράδοση των άκρως απαραιτήτων εφοδίων, στην κλίμακα που απαιτείται (σ.σ. στη Λωρίδα της Γάζας). Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους" ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X ο Γκουτέρες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.