Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των άλλοτε κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ στην Αγία Τριάδα με την δημοτική αρχή να παραμένει απλός θεατής στην εγκατάλειψη και στην ανάπτυξη κάθε μορφής παραβατικότητας. Τα κτίρια έχουν υποστεί λεηλασία, και φόβος επικρατεί στην γύρω περιοχή.

Οι φωνές των κατοίκων της Αγίας Τριάδας δεν έχουν βρει μέχρι στιγμής ανταπόκριση, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης, με το κτιριακό συγκρότημα να προστίθεται στην μακρά λίστα των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στον Δήμο Θερμαϊκού.


Οι κάτοικοι της περιοχής του ΠΙΚΠΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεόδωρο Τζέκο, με σκοπό την αξιοποίηση επιτέλους αυτών των εγκαταστάσεων που στοιχειώνουν την Αγία Τριάδα. Ο Θοδωρής Τζέκος καταγγέλλει τη δημοτική αρχή για
αδιαφορία και αδράνεια, ενώ ταυτόχρονα το επιτελείο του εξετάζει τρόπους παρέμβασης στις αρμόδιες αρχές και προγράμματα ανάπτυξης που μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του ΕΣΠΑ και άλλων διαθέσιμων χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Ο στόχος είναι να υποβληθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τον Δήμο Θερμαϊκού προκειμένου να αναζωογονηθεί η περιοχή.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.