Κάνουν πως δεν βλέπουν ή μάλλον βλέπουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής και η έλλειψη πρωτοβουλιών για την επίλυση σοβαρότατωνπροβλημάτων στου Νέους Επιβάτες είναι προκλητική. Το λιμάνι εξαφανίζεται από την προσάμμωση και μετατρέπεται σε απέραντη παραλία με τα καΐκια να κολλάνε στον τόπο. Τα πάρκα και οι κεντρικές πλατείες βρίσκονται σε τραγικό χάλι. 


Η διάνοιξη των οδών δεν έχει προχωρήσει και κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει στο άμεσο μέλλον. Τα νεκροταφεία της περιοχής είναι επίσης σε κακή κατάσταση, και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου και του χώρου των παιδικών χαρών παραμένουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Ο Θοδωρής Τζέκος, μετά την εκλογή του, δίνει προτεραιότητα στα προβλήματα των Νέων Επιβατών και αμέσως ξεκινά να εξετάσει όλα αυτά τα θέματα με σκοπό την εύρεση λύσεων.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.