Με άλλη μια σημαντική σημερινή τοποθέτησή της η Πρόεδρος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να υποβαθμίσει στην πράξη τη λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών, ώστε να διαιωνισθεί το καθεστώς της ατιμωρησίας.
Δηλώνει πως δεν θα θεωρήσει ως δεδομένη την, διαφαινόμενη εκ των προθέσεών τους, άρνηση να προσέλθουν και να καταθέσουν ο κύριος υπεύθυνος πρώην υπουργός Κ. Καραμανλής αλλά και ο Πρωθυπουργός.

Και βέβαια η παρουσία της στην Επιτροπή, ως μοναδική επικεφαλής κόμματος σ' αυτή, δείχνει ξεκάθαρα πως η Ζωή θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να έρθουν στην επιφάνεια οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος που οδήγησε στο θάνατο των 57 συμπολιτών μας. Και ξέρουμε πως θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από τα τερτίπια που μετέρχονται οι κυβερνητικοί παράγοντες. 
Ναι αυτοί που στα λόγια αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά αυτή τους η δήλωση είναι για άλλη μια φορά κενό γράμμα.
Ναι αυτοί που στο προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής δεν τόλμησαν να εκλέξουν ούτε καν διακομματικό Προεδρείο.

Δείτε την σημερινή ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σε άδεια αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής, γεγονός που αποδεινύει για ακόμα μια φορά την πλήρη αδιαφορία των βουλευτών του 41 ταεκατό όπως και αυτών των άλλων κομμάτων που περι άλλων τυρβάζουν:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.