Η τραγωδία των Τεμπών, τον περασμένο Φλεβάρη, και ο θάνατος 57 ανθρώπων συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα και έκανε ακόμα και τους πιο δυνατούς να λυγίσουν.

Σήμερα, περίπου 10 μήνες μετά από εκείνη τη μοιραία νύχτα, υπό τον φόβο συγκάλυψης του τραγικού δυστυχήματος συγγενείς και φίλοι των θυμάτων καλούν τους πάντες σε μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, την Τρίτη 12 του Φλεβάρη και ώρα 17:30.
aΧρέος όλων μας να παρευρεθούμε εκεί, να φωνάξουμε ένα δυνατό «Όχι» στην ατιμωρησία των ενόχων και την πολιτική ασυλία και να ζητήσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις μας.

Μάλιστα για τη συγκεκριμένη συγκέντρωση έχει βγει και σχετική ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Συντάγματος εμπρός από το κοινοβούλιο, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς.

Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της Βουλής, να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, για να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο.

Οι υπηρέτες του λαού στο κοινοβούλιο να πράξουν το αυτονόητο, μην αφήνοντας αλλά συμφέροντα να τους επηρεάσουν και μην αφήνοντας την ατιμωρησία να νικήσει έναντι του δικαίου και της αλήθειας. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται»




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.