Του Γιώργου Νικολαΐδη

Παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού Ξενοδοχείου του Δήμου μας, όπως και πολλοί συνδημότες στην χθεσινή (17.12.23) ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου, που έγινε με 40λεπτη καθυστέρηση λόγω μη έγκαιρης άφιξης ενός σεβασμιότατου.

Η διάχυτη χαρά, οι ελπιδοφόρες ευχές και οι όποιες θετικές «προτροπές» προς τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και προς τον δήμαρχο Θεόδωρο Τζέκο, συνόδευαν τις θερμές χειραψίες προς όλους τους.

Κατά την εκτίμησή μας η λανθασμένη επιλογή του χώρου (τα στρογγυλά μεγάλα τραπέζια κατείχαν μεγαλύτερο χώρο από τους παρευρεθέντες!), εμπόδιζε τον κόσμο να κυκλοφορεί με ευκολία. Γιατί αλήθεια δεν προτιμήθηκε το «ΚΑΠΠΑ», όπου όλοι θα είχαν την κάλλιστη θέα προς την σκηνή και θα είχε αποφευχθεί το στριμωξίδι και το αδικαιολόγητο «μπούγιο» ειδικά στους φωτογράφους και φωτογραφίζοντες; 
Επίσης, ήταν απαραίτητοι οι 11(!) παπάδες; Ούτε ορκωμοσία στην βουλή να ήταν…


Βεβαίως και αυτήν την φορά έδωσαν το θλιβερό «παρόν» τους και τα κάποια γνωστά «ψώνια» και αεριτζήδες παντός καιρού, που βημάτιζαν ασκόπως πέρα-δώθε, ψάχνοντας με το ανυπόμονο βλέμμα τους την στιγμιαία «καταξίωση» και ίσως επιβράβευση γι΄αυτό που (δεν) πρόσφεραν. Παλιοί παραγοντίσκοι ζώντας με την φαντασία τους τον ρόλο του «απαραίτητου», του ξερόλα και του παντογνώστη, θεώρησαν πως «πρέπει» να είναι εκεί, μπας και τους δοθεί η ευκαιρία να γλύψουν κανένα κοκαλάκι «εξουσίας»…

Και μια σύντομη αναφορά προς τον δήμαρχο: Δεν θα βιαστούμε να κρίνουμε το έργο σου δήμαρχε. Ούτε θα αναρτούμε με βίντεο και αρθρογραφία μόνο τα αρνητικά.
Είμαστε εδώ με ακραιφνώς δημοσιογραφική δεοντολογία και κριτική, να αναδείξουμε ασφαλώς και τα θετικά των αποφάσεων και πράξεών σας. Στην εισήγησή σου τόνισες την σημασία που θα δώσετε – όπως και οφείλετε φυσικά – στον δημότη.
Μαζί σας! Ευελπιστούμε δε σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στους πρώτους μήνες του ’24 και αφού πρώτα γνωρίσετε καλά τις προτεραιότητες και έχετε δώσει τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές.

Εκ μέρους μου έχετε τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές για μια επιτυχή δημαρχιακή θητεία !

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

https://youtu.be/4IBmjzuC-XQ?si=jHInivggBFlXTwaz





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.