Ο νέος Δήμαρχος Θερμαϊκού Θοδωρής Τζέκος ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της 1ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τις αναθέσεις έργου σε 8 αντιδημάρχους.
Ανακάτεψε την τράπουλα εξουσίας και διοίκησης στον Θερμαϊκό και τοποθέτησε 5 ειδικών καθηκόντων αντιδημάρχους και 3 τοπικούς αντιδημάρχους με αυξημένες αρμοδιότητες στις τρεις δημοτικές ενότητες. Η θητεία τους θα έχει διάρκεια μέχρι και την 31η Αυγούστου του 2025.

Ποιοι είναι οι 8 νέοι Αντιδήμαρχοι του Δ. Θερμαϊκού:
  • Δημήτρης Γρουσουζάκος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών αλλά και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία συστάθηκε μετά την ενοποίηση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  • Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας
  • Φώτης Μπαξεβάνης, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
  • Γιώργος Σαλπιγγίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτιστιμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας
  • Μορφούλα Καραγιάννη Σκαρτάδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Ισότητας
  • Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτης, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μηχανιώνας
  • Πέτρος Γαβριήλ Αθανασούλης, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής της Δημοτικής Ενότητας Θερμαϊκού
  • Στυλιανός Κασσάρας, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής της Δημοτικής Ενότητας Επανομής  

* Μετά από ψηφοφορία που έγινε στην 1η συνεδρίαση Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Αντιπρόεδρος ο Θωμάς Μπίρος και Γραμματέας η Αλεξία Μποϊδάνη.

** Της παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" πλέον ηγείται η Παρθένα Πασχαλίδου, μετά την αποποίηση εκλογής και παραίτηση του μέχρι πρόσφατα επικεφαλής της Γιάννη Μαυρομάτη. Η ανάδειξή της έγινε με ενδοπαραταξιακή ψηφοφορία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.