Σύμφωνα με έγγραφο της  Χημικής Υπηρεσίας της Κεντρικής Μακεδονίας που έχει αποσταλλεί από 2/10/23 στην Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και κοινοποιείται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από ανάλυση σε δείγματα νερού που λήφθησαν από την Αγία Τριάδα και Άνω Αγία Τριάδα, το νερό κρίθηκε ακατάλληλο για πόση και μαγειρική χρήση!

Οι τιμές σε χλωριούχα στην υδροδότηση από την ιδιωτική γεώτρηση "ΑΡΩΝΗ" είναι στα ύψη.

Η επιχείρηση "ΑΡΩΝΗ" (από το επίθετο του επιχειρηματία) με ιδιωτική γεώτρηση υδροδοτεί εκατοντάδες οικίες σε αρκετούς οικισμούς περιμετρικά της Αγίας Τριάδας.

Το θέμα είναι, με αφορμή την ακαταλληλότητα του νερού, τί προτίθεται να πράξει ο Δήμος Θερμαϊκού για την προστασία της υγείας των δημοτών του. 
Θα φροντίσει να εντάξει στο δημοτικό δίκτυο (το οποίο δεν θεωρείται εντελώς ασφαλές αφού υπάρχουν σωληνώσεις αμιάντου στην  περιοχή της Αγίας Τριάδας) τους δημότες καταναλωτές που πλήττονται από τον ιδιώτη επιχειρηματία;
Τί σκοπεύει να πράξει ;

Δείτε το σχετικό έγγραφο:






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.