Του Γιώργου Νικολαΐδη

Καλώς, πολύ καλώς πράττατε κ. Τζέκο, ως υποψήφιος δήμαρχος πριν μερικούς μήνες και (ανα)δεικνύατε με διάφορα σύντομα βίντεο τα άσχημα, παραμελημένα και επικίνδυνα προφανώς ζητήματα που αφορούσαν τον δήμο μας. Προφανώς τα κίνητρά σας ήταν τότε να αναδείξετε την ανικανότητα αντιμετώπισης και λύσης των προηγούμενων διοικήσεων και τότε εκλογικών αντιπάλων σας. Και έμμεσα την δική σας έγνοια αν όχι θέληση για καλύτερη αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών.

Εδώ είμαστε λοιπόν δήμαρχε! Όπως εσείς, έτσι και μεις με την σειρά μας, θα καταγράφουμε την πραγματικότητα όπως πάντα και θα γράφουμε τα σχετικά άρθρα μας. Είτε αυτή η πραγματικότητα δηλώνει αδιαφορία, είτε αδικαιολόγητη μη ενημέρωση της Διοίκησης είτε ανικανότητα εκ μέρους της ! 

 Όπως έχουμε ξανατονίσει, για παρόμοιες περιπτώσεις όπως αυτή της παραμελημένης Σκάλας των Ν. Επιβατών που ενώ δεν προσφέρει τίποτε όπως καταγγέλλουν επαγγελματίες ψαράδες (άρθρο με σχετικό βίντεο μας υπό τον τίτλο «Κάθε λιμάνι και καημός!») έχει θεσπισθεί τέλος για τις…ξύλινες βάρκες ! Και κάτι ακόμα! Τώρα είναι και επικίνδυνη. Για περιπατητές, ψευτοψαράδες, μηχανόβιους, ποδηλάτες, παιδιά και μεγάλους ! 

Υποδείξεις δεν θα σας κάνουμε κ. Δήμαρχε για το αν θα πρέπει να προβείτε στην άμεση συντήρηση που απαιτεί η σκάλα για να ξαναγίνει ασφαλής. Για όποιον τύχει να βρίσκεται εκεί. Όλοι όμως καταλαβαίνουμε πως την τελική ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα την φέρετε εσείς ως δήμαρχος.



https://youtu.be/bdjeQW4dW58?si=Z0VA83auxocqy86L



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.