Η πολιτική δίωξη και εν τέλει καταδίκη, σε 18μηνη φυλάκιση, του Παναγιώτη Λαφαζάνη και των συναγωνιστών Αντώνη Μαυρομμάτη, Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου, αναδεικνύουν δύο κομβικές όψεις της σημερινής συγκυρίας: 1) τον πανικό στον οποίο βρίσκεται το ανάλγητο δοσιλογικό πολιτικό προσωπικό, που στην προσπάθεια της “συνεπούς” υπηρέτησης των ξένων δανειστών, των Fundς και των τραπεζιτών, εντείνει τις αυταρχικές, ανελεύθερες και παράνομες μεθοδεύσεις του, και 2) το ότι, “όταν χρειάζεται”, βρίσκονται εκείνοι οι δικαστές που απολύτως πειθήνια θα υλοποιήσουν τα κελεύσματα της εκτελεστικής εξουσίας, αρκεί να λαμβάνουν το μισθό τους.

Μετά από 6 χρόνια συνεχών αναβολών, και παρά την αντίθετη -απολύτως εμπεριστατωμένη- αθωωτική πρόταση του κ. Εισαγγελέα της έδρας, οι συναγωνιστές, με ψευδείς και αβάσιμες κατηγορίες και επί τη βάσει ενός “ιδιώνυμου” που εγκαθίδρυσε ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά διατήρησε η ΝΔ, καταδικάστηκαν γιατί τόλμησαν να διατρανώσουν την πολιτική τους αντίθεση ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών οικογενειών. Απ’ την άλλη, το πολιτικό προσωπικό που με καταφανείς πράξεις εσχάτης προδοσίας και με ακρωτηριασμό του ελληνικού Συντάγματος, ξεπούλησε και συνεχίζει να ξεπουλά τη Χώρα, την έθεσε υπό ξένη κηδεμονία, εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και τον έθεσε υπό την ομηρία “χαρτζιλικιών”, κυκλοφορά ελεύθερο, συνεχίζοντας να ψεύδεται και να εξαπατά. Ως πότε;

Σύντροφε Παναγιώτη: η παράνομη και άδικη ετυμηγορία του δικαστηρίου και η ποινή που σου επιβλήθηκε (με τριετή αναστολή, για να μη “ξεσηκωθούν και οι πέτρες”), συνιστά ένα ακόμη εύσημο, στη μακρόχρονη αγωνιστική σου διαδρομή για την προάσπιση των συμφερόντων του εργαζόμενου Λαού, για Δημοκρατία και κοινωνική προκοπή. Απέδειξε, για άλλη μια φορά, την τίμια, διαυγή και χωρίς παζαρέματα συμπαράταξή σου με τα δίκαια του ελληνικού Λαού.
Είμαστε δίπλα σου.


Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2024
Η Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.