Τη δυνατότητα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξόφλησης οφειλών, μέσω της εφαρμογής Easy Pay, παρέχει, πλέον, στους κατοίκους του ο Δήμος Θερμαϊκού.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ασφαλής και ο πολίτης δεν χρειάζεται πια να μεταβεί στο Δημοτικό Κατάστημα για τις συναλλαγές του.
«Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης όλων των Υπηρεσιών μας και προκειμένου να διευκολυνθούν οι συναλλασσόμενοι οφειλέτες, η Οικονομική Διεύθυνση του Δήμου μας δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες μας να μεταφέρονται σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, όπου εκεί μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας,. 
Με τον τρόπο αυτό μπορούν εύκολα και γρήγορα να τακτοποιούν την εξόφληση των οφειλών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς την ανάγκη δια ζώσης επίσκεψης στις
υπηρεσίες του Δήμου» επισημαίνει ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Τζέκος.

Η διαδικασία πληρωμής με την εφαρμογή Easy Pay είναι η ακόλουθη:
Ο πολίτης συνδέεται στον ακόλουθο σύνδεσμο https://easypay.open1.eu/ όπου κάνει
εγγραφή και ακολουθεί τις οδηγίες της εφαρμογής, ορίζοντας όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password), επιλέγοντας το Δήμο Θερμαϊκού, ώστε να ενημερωθεί για τις τυχόν οφειλές του στο Δήμο.
Σε περίπτωση που έχει οφειλές (βεβαιωμένες οφειλές ή οφειλές σε ρύθμιση), αυτές εμφανίζονται στην αντίστοιχη οθόνη, παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Επιλέγει ποιες από αυτές επιθυμεί να εξοφλήσει και συμπληρώνει στο κάτω μέρος της σελίδας ορισμένα στοιχεία, που απαιτούνται για την τράπεζα (διεύθυνση κλπ).
Ακολούθως, προχωράει στην εξόφληση των οφειλών, που έχει επιλέξει νωρίτερα, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Για τυχόν πληροφορίες ή διευκρινίσεις επί της εφαρμογής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Θερμαϊκού, στο 2392330020 (Κα Έφη Χλέπα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.