Την Επανομή επισκέφθηκε χθες το απόγευμα, μετά την περιοδεία της στην 30η AGROTICA, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσκεκλημένη των νέων αγροτών της που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Μπροστά στα παρατεταγμένα τρακτέρ συνομίλησε και κυρίως άκουσε τις απόψεις ενημερωμένων παραγωγών πάνω στα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα του κλάδου τους.

Στις δηλώσεις που έκανε τόνισε την αναγκαιότητα να εισακουσθούν τα αιτήματα των αγροτών από τον πρωθυπουργό ουσιαστικά, ώστε να μην ατονίσει ακόμα περισσότερο ο αγροτικός τομέας και εγκαταλειφθεί από τους νέους αγρότες, που βρίσκονται μόνιμα με την πλάτη στον τοίχο, αφού τα έξοδα καλλιέργειας έχουν αυξηθεί δυσθεώρητα και οι απολαβές των κόπων τους εξακολουθούν να συρρικνώνονται.

Τους ζήτησε να κωδικοποιήσουν και να αποστείλουν τις προτάσεις και τις θέσεις τους ώστε να τις προωθήσει με την αντιπολίτευση υπεράσπισης που ασκεί η Πλεύση Ελευθερίας.
Της προσέφεραν δε και προϊόντα που βγάζει ο κάμπος της Επανομής ως ένδειξη της σημασίας των αγαθών στα οποία βασίζεται η διατροφή των πολιτών και κατ' επέκταση της υποστήριξης που χρειάζεται ο αγροτικός κόσμος για να συνεχίζει να παράγει.


Δείτε το σχετικό βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιώργος Νικολαΐδης:


   











 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.