Αλγεινή εντύπωση στην ελληνική κοινωνία προκάλεσε η προκλητική απόσειση ακόμη και πολιτικών ευθυνών από τους κύριους υπαίτιους της τραγωδίας του εγκλήματος των Τεμπών.
Αισθήματα οργής κατακλύουν τους περισσότερους συμπολίτες μας που αδυνατούν να αντιληφθούν τον παχυδερμισμό των νεοδημοκρατών βουλευτών που ανέλαβαν εργολαβικά το ρόλο να απαλλάξουν τους ομοϊδεάτες τους Καραμανλή, Τριαντόπουλο, Αγοραστό αλλά και τον γνώστη και εποπτεύοντα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με όλους τους τρόπους δηλώνει πως θα πράξει οτιδήποτε ώστε να βρει δικαίωση ο αγώνας των συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτοντας την αθλιότητα των νεοδημοκρατικών χειρισμών που προσπαθούν να επιβάλλουν κουκούλωμα της υπόθεσης.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι κοντά 1.400.000 υπογραφές που ζητούν την άρση της βουλευτικής και υπουργικής ασυλίας θα αξιοποιηθούν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παραθέτουμε αποσπάσματα συνεντεύξεων της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της απόκρουσης του κουκουλώματος και της τιμωρίας των υπαιτίων:





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.