Έχουν ξεφύγει τελείως πλέον οι πλατφόρμες των social media (facebook, twitter, tiktok κλπ) με τις προκλητικές και απαράδεκτες απαγορεύσεις σε αναρτήσεις που επιλέγουν, και που συνήθως είναι ενάντια κυρίως στο καθεστώς.
Έχουμε γίνει πολλάκις μάρτυρες αυθαίρετης και αδικαιολόγητης λογοκρισίας σε αναρτήσεις που προφανώς ενοχλούν το σύστημα και οι ψηφιακοί πραιτωριανοί του φροντίζουν να εξαφανίσουν.
Πολλάκις έχουμε εμείς, όπως και πολλοί χρήστες υποστεί περιορισμούς στη δυνατότητα έκφρασης μέσω των πλατφορμών αυτών. Και συνήθως οι δικαιολογήσεις που επικαλούνται τα τσιράκια των ιδιοκτητών τους είναι αστείες για να μην χρησιμοποιήσουμε κάποιους βαρύτερους χαρακτηρισμούς.


Τελευταίος περιορισμός σε ποστ μας από τον "Ακτιβιστή" στο facebook αυτό που αναφερόταν σε δελτίο τύπου του ΚΚΕ για το βανδαλισμό του εκλογικού του περιπτέρου στην Αμπελοκήπωνδελτίο τύπου του ΚΚΕ για το βανδαλισμό του εκλογικού του περιπτέρου στην Αμπελοκήπων, στην Περαία.
Πληροφορηθήκαμε, όπως θα δείτε στη φωτο πως παραβιάζει η ανάρτηση του "Όρους της κοινότητας σχετικά με το σπαμ".
Προσπαθούμε όπως μας πληροφορούν να παραπληροφρήσουμε προκειμένου να κερδίσουμε, λάικς και ακολούθους.


ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ηλίθιοι του facebook.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.