Με μειωμένο ωράριο εξαιτίας των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και στην περιοχή μας, θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 13/6 τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στο Δήμο Θερμαϊκού. 

Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Ισότητας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Κ. Μακεδονίας, αποφάσισαν ότι νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο από την έναρξη του ωραρίου έως τις 11.30 πμ. 

Κατανοώντας την ξαφνική ανατροπή στον οικογενειακό προγραμματισμό, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που γονείς και κηδεμόνες αδυνατούν να ανταποκριθούν στο έκτακτο ωράριο σε όλες τις σχολικές μονάδες θα υπάρχει προσωπικό μέχρι τη λήξη του κανονικού ωραρίου, ώστε όλες οι ανάγκες να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.