ΚΑΛΕΣΜΑ του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας, Θερμαϊκού (μέλος της ΟΓΕ):

Την Πέμπτη 13/6/2024 το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών ξεπουλήματος του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας καθώς τότε προγραμματίστηκε η πραγματοποίηση του σχετικού διαγωνισμού.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6 θα γίνει συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου μας για συζήτηση προγραμματισμένων θεμάτων ημερήσιας διάταξης. Με αφορμή την πραγματοποίησή του καλούμε τις γυναίκες, τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής μας να δηλώσουν για ακόμη μια φορά την αντίθεσή τους στην υλοποίηση σχεδίων ΕΕ και κυβερνήσεων που μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία στερώντας τους το δικαίωμα στην αναψυχή με τη χρήση ελεύθερων χώρων και κυρίως των νέων παιδιών για άθληση και γενικότερα για δράσεις συλλογικής δημιουργίας.

Αρνούμαστε να επιτρέψουμε να εκχωρήσουν τα δικαιώματά μας για ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους που μας ανήκουν με οργανωμένες παρεμβάσεις, στο όνομα των λεγόμενων επενδύσεων για να αυγατίσουν τα κέρδη τους επιχειρηματικοί όμιλοι.
Απαιτούμε την ανάπλαση της περιοχής με κρατική χρηματοδότηση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για αναψυχή, πολιτισμό και αθλητισμό .

Όλοι και όλες στο χώρο συνεδριάσεων του ΔΣ στους Ν. Επιβάτες την Τετάρτη 12/6/2024 στις 6 το απόγευμα.
Μπορούμε να ανατρέψουμε την ολοκλήρωση του εγκλήματός τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.