ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα ευρήματα των ελέγχων που διενήργησαν οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στα σχολεία αποτελούν μια ακόμα οδυνηρή έκπληξη για τα όσα συμβαίνουν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση της χώρας. Κατόπιν επιτόπιων δειγματοληπτικών ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ο ένας στους δύο διδάσκοντες στα σχολεία που ελέγχθηκαν δούλευαν τον μισό περίπου χρόνο από τον προβλεπόμενο, τη στιγμή μάλιστα που λάμβαναν πλήρεις αποδοχές.
Δεδομένου ότι στη συντριπτική πλειονότητα των εν λόγω σχολείων παρατηρήθηκε η ίδια απαράδεκτη κατάσταση, η ΔΡΑΣΗ καλεί το Υπουργείο Παιδείας να ξεκινήσει άμεσα ελέγχους για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι επίορκοι παραβάτες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ας όψεται η ΟΛΜΕ,ΕΛΜΕ κλπ και κάθε ημιμαθής πρόεδρός τους που μας έχουν φλομώσει στις απεργίες και κάθε είδους εκβιαστικές απαιτήσεις, μαζί με τους κάθε είδους "συνδικαλιστάδες" επί δεκαετίες.... Τσου ρε αρχικοπανατζήδες που θέλετε και ...αυξήσεις! Κι αυτά που παίρνετε πολλά σας πέφτουν.
    Υπάρχει 3ος "διορισμένος" γυμναστής σε Λύκειο που κάνει 4 ώρες "μάθημα" την....ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
    Και έβαλε τις φωνές στον Λυκειάρχη γιατί θα... συνόδευε τα παιδιά που θα έκαναν παρέλαση! Στο δε μάθημα της γυμναστικής όλη την ώρα κάθεται στις κερκίδες του σχολείου και ...σκέφτεται! Σίγουρα την...αύξηση που δεν του δίνουμε!
    Και ο αρχιτεμπέλαρος αυτός έχει τον μισθό του, την σύνταξή του και φυσικά το...εφάπαξ του, γιατί αυτός πιστεύει ότι ... "δουλεύει" ενώ στην πραγματικότητα μόνο μας ..."δουλεύει"!
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.