Θα πρέπει κάποτε οι αρμόδιοι να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους πράττοντας τα αυτονόητα. Είναι αδιανόητο να επιδεικνύεται ολιγωρία για να μην πούμε πλήρης αδιαφορία και ωχαδερφισμός από τις υπηρεσίες που οφείλουν να προστατεύουν την δημόσια υγεία και να ελέγχουν απόπειρες επιβάρυνσης του περιβάλλοντος.

Αναφερόμαστε σε μια νέα πυρκαγιά που προκλήθηκε χθες το μεσημέρι, προφανώς εκούσια, στην περιοχή του καταβλισμού των Ρομά στα τσαΐρια της Περαίας. Ο λόγος σχετίζεται με την αποφλοίωση καλωδίων και την καύση ελαστικών ώστε να πουληθούν σε παλιατζήδες ο χαλκός και άλλα μέταλλα.

Κατανοούμε το "εμπορικό δαιμόνιο" των συμπαθών Ρομά αλλά θεωρούμε πως ανάλογες παραβατικές συμπεριφορές που μολύνουν με τεράστιους όγκους τοξικών αερίων επιβαρύνοντας την υγεία των δημοτών του Θερμαϊκού θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα.

Γνωρίζουμε πως το στελεχιακό δυναμικό του ΑΤ Ν.Επιβατών και περιβαλλοντικές ευαισθησίες διαθέτει και από ευσυνειδησία διακατέχεται αλλά και τις αναρτήσεις μας παρακολουθεί. Μήπως θα πρέπει να επιληφθεί ουσιαστικότερα την επόμενη φορά που θα υψωθούν μαύροι τοξικοί καπνοί στην περιοχή των τσαϊριών;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.