Τι κι αν οι κάτοικοι στον οικισμό Πεύκων έχουν μείνει στα σκοτάδια και επανειλλημμένα ενημερώνουν τους ανευθυνοϋπεύθυνους του Δήμου για την αναγκαιότητας αλλαγής λαμπτήρων στις οδούς της περιοχής τους. Περισσότεροι από 15 στύλοι είναι με καμμένες λάμπες.
Τι κι αν έχουν συμβεί πάμπολλες ληστείες και κλοπές στην περιοχή. Τι κι αν επικρατεί φόβος στους ηλικιωμένους και κυρίως απομονωμένους  κατοίκους μιας αγροτικής τοποθεσίας.
Τι κι αν οι κλέφτες βάζουν ακόμα και σημάδια στις κολώνες δίπλα από τα σπίτια των επόμενων στόχων τους.
Μέσα στα σκοτάδια οι κλέφτες σηκώσανε ακόμα και βαριά καγκελόπορτα από οικόπεδα ....
Ο Δήμος, αλλά δυστυχώς και η αστυνομική δύναμη μάλλον αδιαφορούν.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Οφείλω να συγχαρώ την αντιδημαρχία καθημερινότητας που (έστω μετά από συνεχή όχληση του ακτιβιστή) αντικατέστησε περισσότερες από 10 καμένες λάμπες στον οικισμό Πεύκων επαναφέροντας κανονικές συνθήκες φωτισμού. Τώρα αν οι μοναδικές (εξ όσων γνωρίζω) λάμπες που αφαιρέθηκαν και δεν αντικαταστάθηκαν τυχαίνει να βρίσκονται στην οδό Δημοκρατίας στην οποία τυχαίνει να κατοικεί και ο ακτιβιστής αποτελεί μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Δεν περιμέναμε καλύτερη παρέμβαση από την υπηρεσία του αντιδήμαρχου καθημερινότητας. Ο καθένας όπως έχει διαπαιδαγωγηθεί .... συμπεριφέρεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.