Οι φήμες για τους λόγους παραίτησής του έχουν οργιάσει. Όλοι μιλούν για απειλές και εκφοβισμό για τη ζωή του και της οικογενείας του. Με ανακοίνωσή του όμως αναφέρει "προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
Ως γνωστόν ο κ. Μίχος εκλέχθηκε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δήμαρχος του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, στον πολυσυζητημένο δήμο πρωτοστάτης του κινήματος των κατοίκων ενάντια στην εξόρυξη και επένδυση χρυσού στα μεταλλεία Κασάνδρας.
Η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο Γ. Μίχος για την ΑΙΦΝΙΔΙΑ αποχώρησή του από την θέση του δημάρχου του Δήμου Αριστοτέλη:

"Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη" τονίζει συγκεκριμένα και προσθέτει:

"Παραμένω πιστός στις αξίες που γέννησαν το «Κίνημα Ανάπτυξης», την ενότητα, τη δημιουργία και το δίκαιο αγώνα για να μην μετατραπεί η περιοχή μας σε τόπο βαριάς βιομηχανικής εκμετάλλευσης.

Θα είμαι δίπλα στο νέο Δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.