Το πρόβλημα με την καύση καλωδίων για τη λήψη του χαλκού συνεχίζεται στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά χωρίς καμία παρέμβαση των μηχανισμών ελέγχων, είτε πρόκειται για αστυνομία είτε για δημοτικές υπηρεσίες.
Σήμερα και πάλι η περιοχή της Περαίας λόγω της καύσης καλωδίων ήταν γεμάτη από οσμή επικίνδυνων αερίων (φουρανίων, διοξινών κλπ) που μακροπρόθεσμα προκαλούν ανάπτυξη αναπνευστικών προβλημάτων αλλά και υποβαθμίζουν τις ανατολικές περιοχές της πόλης.
Δεκάδες αναφορές είχαμε από κατοίκους που έχουν εξοργιστεί από την αδιαφορία, όπως μας καταγγέλλουν, των καθ' ύλην υπευθύνων.
Επαναφέρουμε το πρόβλημα και ζητάμε την άμεση επόπτευση του καταυλισμού σε ανάλογες περιπτώσεις.
Επίσης θεωρούμε πως και η υπηρεσία υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα και να πάψει να σφυρίζει κλέφτικα.
Δεν μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας το βράδυ εξ αιτίας των κουνουπιών (ψεκασμοί γιοκ ως τώρα - τα κουνούπια έχουν γίνει ελέφαντες) και τη μέρα δεν μπορούμε ούτε να ανοίξουμε τα παράθυρά μας από τους μολυσμένους καπνούς.
Έλεος !!!

ακτιβιστής

** Η φωτο είναι από προηγούμενο περιστατικό καύσης στην ίδια περιοχή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. τα περισσοτερα καλωδια που καινε οι γυφτοι (και μη μου πειτε για ρατσισμο) ειναι απο τ αρδευτικα νερα της επανομης. η οικονομικη ζημια που παθαινουμε οι αγροτες, απο το μη εγκαιρο ποτισμα των καλλιεργειων μας και την αντικατασταση των καλωδιων ειναι αβασταχτη. τιναζονται στον αερα οικογενειες. ενδεικτικα θα σας αναφερω οτι τα 2 τελευταια χρονια πληρωσα 10000 ευρω για την αποκατασταση των ζημιων που προκαλεσαν στην γεωτρηση μου και πολυ περισσοτερα απο το οψιμισμα των παραγωγων μου λογω ελλειψης νερου για ποτισμα στο φυτρωμα. τα ερωτηματα που εγειρονται πολλα. γιατι οι αστυνομια δεν ελεγχει τον καταυλισμο; γιατι δεν ελεγχει τους κλεπταποδοχους; οι αποθηκες που αγοραζουν χαλκο ειναι μετρημενες στα δαχτυλα. γιατι δεν σταματουν στα συνορα τις ποσοτητες του χαλκου που περναν στη βουλγαρια οι σπειρες; γιατι δεν συνεργαζονται με τη ΔΕΗ, αφου το σημειο στο οποιο κλεβουν καλωδια ειναι γνωστο σε πραγματικο χρονο στα κεντρικα της ΔΕΗ; ποιος ο λογος να καταπατουν δημοσιο χωρο χωρις να τους διωχνει κανεις;
    οποιος μιλησει για ρατσισμο θα του απαντησω. τα δικα μου παιδια δεν εχουν δικαιωμα στη ζωη; εγω δεν εχω δικαιωμα στην εργασια; ολοι δεν ειμαστε ισοι απεναντι στο νομο; δεν εχουμε τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις απεναντι στην πολιτεια;
    δεν ειμαι εγω ρατσιστης, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    μαυροσκας βασιλης
    αγροτης, επανομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.