Η αντιπρόεδρος Β' της ΕΥΑΘ αναφέρθηκε στο ζήτημα με τα κομμένα νερά, και επεσήμανε πως η εταιρία διαχειρίζεται ένα κοινόχρητο, έννομο αγαθό, αφού χωρίς νερό δεν μπορεί κανείς να ζήσει και να λειτουργήσει.


Η αντιπρόεδρος Β’ της ΕΥΑΘ, Στέλλα Βαλάνη Ντολοπούλου, αναφέρθηκε στις διακοπές υδροδότησης και επισήμανε πως από την πρώτη στιγμή η διοίκηση εξετάζει τη δυνατότητα να σταματήσει τη διακοπή των υδροδοτήσεων ως κύρωση για τη μη πληρωμή λογαριασμών μέχρι ενός ορισμένου ποσού. Τόνισε ακόμη πως θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένο το ποσό κατά αναλογία των συνθηκών της εποχής και της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουμε κατά αντικειμενική πραγματικότητα.

“Η διοίκηση εξετάζει τη δυνατότητα να σταματήσει τη διακοπή των υδροδοτήσεων ως κύρωση για τη μη πληρωμή λογαριασμών μέχρι ενός ορισμένου ποσού, το οποίο ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί, αλλά προφανώς θα είναι προσαρμοσμένο κατά αναλογία των συνθηκών της εποχής και της οικονομικής δυσπραγίας που όλοι βιώνουμε κατά αντικειμενική πραγματικότητα.

Από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή για να σταματήσουν οι μαζικές διακοπές υδροδοτήσεων μέχρι τη λήψη απόφασης στο θέμα αυτό.

Η ΕΥΑΘ είναι μια εταιρία η οποία πρωτίστως διαχειριζόμενη ένα κοινωφελές κοινόχρηστο, έννομο αγαθό και μάλιστα το υπέρτατο, αφού χωρίς νερό δεν μπορεί να ζήσει και να λειτουργήσει κανείς. Θα πρέπει να προβάλει και το κοινωνικό της πρόσωπο και να προάγει κοινωνική πολιτική”, κατέληξε η Στέλλα Βαλάνη Ντολοπούλου.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.