Η Greenpeace με 17 μέλη της ανάρτησε, σήμερα το πρωί, δύο πανό στην είσοδο, αλλά και από την ταράτσα του κτιρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη CETA.

Λίγες μέρες αφού η περιφέρεια της Βαλλονίας στο Βέλγιο μπλόκαρε την υπογραφή της CETA από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά, και η Greenpeace απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να συνταχθεί με την απόφαση των Βέλγων και να μην επικυρώσει τη συμφωνία. Για να ακυρωθεί η συμφωνία οριστικά, πρέπει να συνταχθούν με τη Βαλλονία όσες περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις γίνεται.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε μία συμφωνία που απειλεί το περιβάλλον, την υγεία και τη δημοκρατία μας. Τα δικαιώματα των πολιτών πρέπει να μπουν πάνω από τα συμφέροντα των πολυεθνικών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.