internet-main.jpg
Το μέλλον του πλανήτη δεν προδιαγράφεται απλά συνδεδεμένο αλλά «κινητό» την επόμενη πενταετία αφού μέχρι το 2021 οι άνθρωποι που που θα χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο θα υπερβαίνουν αισθητά εκείνους που θα χρησιμοποιούν τραπεζικό λογαριασμό ενώ θα ξεπερνούν ακόμα κι εκείνους που θα έχουν πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό.
Όπως εκτιμά η Cisco στο τελευταίο «Visual Networking Index», από τον προβλεπόμενο πληθυσμό των 7,8 δισ. έως το 2021 τα 5,5 δισ. θα έχουν στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο, ενώ οι χρήστες τραπεζικών λογαριασμών θα ανέρχονται σε 5,4 δισ. Επιπλέον, οι κάτοχοι κινητού θα είναι περισσότεροι από τους κατοίκους της γης που θα έχουν πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό οι οποίοι υπολογίζονται σε 5,3 δισ.
Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Sepe.gr η κίνηση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας θα συνεχίσει να αυξάνεται με διπλάσιο ρυθμό από αυτή μέσω σταθερών δικτύων. Συγκεκριμένα, εκτιμά ότι η διακίνηση δεδομένων μέσω δικτύων κινητής θα διευρύνεται, με μέσο ετήσιο ρυθμό της τάξης του 47% έως το 2021. Μάλιστα, η κίνηση των δεδομένων μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται να επταπλασιαστεί μεταξύ 2016 και 2021

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.