Ξεβράστηκε στην παραλία της Αγίας Τριάδας δελφίνι, περίπου δύο μέτρων μήκος, το οποίο ήταν κατακρεουργημένο. Άγνωστο αν αυτό προκλήθηκε από πρόσκρουση σε προπέλα  σκάφους ή ήταν αποτέλεσμα  εκδικητικής ανθρώπινης πράξης.
Φίλη που το συνάντησε σε περίπατο της στην παραλία του Θερμαϊκού ειδοποίησε το Λιμενικό γραφείο Μηχανιώνας και μας έστειλε τις φωτο.


Λίγο πιο πέρα ένα ακόμη κουφάρι από νεκρό φλαμίνγκο ξεβράστηκε από τη θάλασσα. Είναι το πολλοστό νεκρό πτηνό που έχει βρεθεί στις παραλίες μας. Ως γνωστό τα φλαμίνγκο ζουν στις δύο προστατευόμενες περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, στις λιμνοθάλασσες Αγγελοχωρίου και Επανομής.


Στενόχωρες εικόνες για τους ζωόφιλους.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.