του ακτιβιστή

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα σε όλες τις δημοτικές ενότητες Θερμαϊκού. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες στην επέτειο της μέρας της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Ας σταθούμε όμως σε ένα γεγονός που μας έκανε εντύπωση.

Ήταν ζήτημα χρόνου η επαναφορά της εξέδρας των επισήμων στη φετινή παρέλαση.

Και αυτό έγινε στη Μηχανιώνα σήμερα σε αντιγραφή της Περαίας που προηγήθηκε από τον Οκτώβριο του 2016.

Να όμως που οι δημοπρούχοντες του τόπου και στη Μηχανιώνα επανέρχονται στο ύψος τους, εκτός όμως των Μηχανιωτών εκπροσώπων της Συμπολιτείας Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου και Γιάννη Τσακμάκα, που αρνήθηκαν να "ανεβούν" τα σκαλιά της εξέδρας και παρέμειναν στο ύψος των πολιτών.

Η ατυχία όμως για τους "εξεδρίτες" επισήμους ήταν όμως πως η πρεμιέρα στην τοποθέτηση της εξέδρας των "επισήμων" συνέπεσε με την παρέλαση ενός πρώτου τμήματος συμπαθών αδέσποτων που κατέλαβαν θέση και καταχειροκροτήθηκαν από τους "άρχοντες". Δείγμα αναγνώρισης ίσως της ανεπάρκειάς τους στην αντιμετώπιση ενός ακόμα υπαρκτού προβλήματος.

Ως γνωστόν το θέμα είναι "παρκαρισμένο" στην ευθύνη του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, με κόστος 110.000 ευρώ του Δήμου Θερμαϊκού.




* οι φωτο είναι του Κυριάκου Στεφανίδη και του Σπύρου Κουζινόπουλου

Σχετική ανάρτηση:

Στήθηκαν οι εξέδρες για τις παρελάσεις - Οι "άρχοντες" στο ύψος τους !!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Κάποτε ( βλέπε θέατρα στη Αρχαία Ελλάδα ) οι πρωταγωνιστές δεν είχαν ανάγκη να δείξουν την αξία τους βάζοντας τον εαυτό τους σε ψηλό βάθρο, είχαν πάνω απ' αυτούς τους ακροατές που ήρθαν να τους απολαύσουν. Τώρα, οι ανάξιοι για να γίνουν αντιληπτοί θα πρέπει να σταθούν σε ψηλό βάθρο, να έχουν πολύ δυνατά τον ήχο, να έχουν πολλά φώτα κ.λπ. κ.λπ, κ.λπ Εάν το αντιλαμβανόμαστε, τότε δεν σκάμε, απλά γελάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουίζ για έξυπνους μαυροματικούς (και όχι μόνον).

    "Ποιος είναι ο καουμπόι με την κάμερα και το (καουμπόικο) καπέλο στην φωτο;"

    1. Ο συμπαθής φωτογράφος κος Β. που έβλεπε πολλά καουμπόικα μικρός και του΄μεινε το χούι.
    2. Ο κος Σπύρος, που επειδή δεν τον γουστάρουν οι επάνω στην παρέα τους, βρήκε πρόφαση να κάνει τον φωτογράφο μπροστά τους.
    3. "Βαλτός" που θέλει μετά από συμφωνία με τους "επισήμους" να είναι "πρώτο τραπέζι πίστα", ώστε να συγκεντρώνει πάνω στο καπέλο του τα βλέμματα των θεατών, ώστε να μην προσέχουν αυτοί τα παρελαύνοντα σκυλιά.

    Το ευρόν μαυροματόπουλο, κερδίζει άπαξ θέση στην επόμενη παρέλαση (πίσω βεβαίως από τους "επισήμους", γιατί και η ανοχή προς τους "μη επισήμους" έχει και τα όριά της βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.