Με μπροσούρα που ήδη διανέμει στους πολίτες του Θερμαϊκού, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, ενημερώνει για τις νέες μειώσεις που υπόγραψε με το νέο μνημόνιο 4 η κυβέρνηση της ψευτοαριστεράς και καταγγέλει την ενδοτική πολιτική της προθυμίας προς τους δανειστές. Μια πολιτική που εξουθενώνει και φέρνει σε κατάσταση απόγνωσης τα χαμηλά και μεσαία στρώματα των Ελλήνων. Μια πολιτική που μπορεί και πρέπει να ανατραπεί με την πτώση της κυβέρνησης "σούργελο".

Όλη η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας:

ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ - ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ – ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ


Η κυβέρνηση του “μεγάλου αριστερού” ηγέτη Αλέξη κωλοτούμπα με τη συμφωνία της Μάλτας, που ολοκληρώθηκε την πρωτομαγιά, και στη συνέχεια των 200 μνημονιακών μέτρων που ψήφισε και εφαρμόζει την τελευταία διετία κατέληξε μετά από 6 μήνες “σκληρών διαπραγματεύσεων” σε πακέτο νέων μέτρων.

Τα κυριότερα απ’ αυτά είναι η νέα περικοπή των κουτσουρεμένων συντάξεων από 1/1/19 σε ποσοστό 18%   πράγμα που σημαίνει μια σύνταξη των 900 ευρώ να πέσει στα 720, η περικοπή του αφορολόγητου από τις  9.000 στις 5681 ευρώ, που στην πράξη σημαίνει ότι όσοι παίρνουν μισθό πάνω από 400 ευρώ θα πληρώνουν φόρο το ίδιο με τους συνταξιούχους των 500 ευρώ καθώς και με τους ανέργους που είχαν την ατυχία να έχουν ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο και θα πληρώνουν φόρο λόγω τεκμηρίου εισοδήματος.
Αυτή είναι η κυβέρνηση της υποτιθέμενης αριστεράς που θα πήγαινε το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ!

Παράλληλα όμως η κυβέρνηση επειδή έχει ως προτεραιότητα τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων, θα ψηφίσει και αντίμετρα όπως παροχή 300.000 μερίδων φαγητού από το 2019 στην πρωτοβάθμια εκκπαίδευση, δηλαδή εκτιμά η  «αριστερή» κυβέρνηση της απάτης ότι το 2019 ο μισός σχολικός πληθυσμός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι εξαθλιωμένος και θα έχει ανάγκη συσιτίου. Λαμπρές προοπτικές για το μέλλονΕπίσης  προβλέπεται η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης για τους συνταξιούχους οι οποίοι θα χάσουν 2000 – 3000 € ετησίως από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και τη μείωση του αφορολόγητου.

Βγαίνουν λοιπόν στις τηλεοράσεις οι κυβερνητικοί βουλευτές,  που παίρνουν 7000 μισθό το μήνα, να μας λένε παραμύθια για ισοδύναμα μέτρα. Αφού λοιπόν τα μέτρα θα είναι ισοδύναμα και θα έχουν μηδενικό κόστος γιατί τα παίρνετε, είναι μάλλον κι αυτά σαν το παράλληλο πρόγραμμα με το οποίο κέρδισε η ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τις εκλογές το Σεπτέμβριο του ’15.

Η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από ονόματα ηρώων και αγωνιστών για τη λεφτεριά και την προκοπή του τόπου, έχει όμως αρκετούς προδότες όπως ο Εφιάλτης, οι Νενέκοι, οι ταγματασφαλίτες της κατοχής, οι Τσιριμώκοι.  Δίπλα σ’ αυτά τα ονόματα  θα γραφτούν σε λίγο και τα ονόματα Τσίπρα Καμμένου και της παρέας που πούλησε το όχι του ελληνικού λαού για τις καρέκλες μιας πρόσκαιρης εξουσίας, υποτασσόμενη στους ξένους δανειστές και στους ντόπιους συνεργάτες τους, μεγαλοπαράγοντες  του ποδοσφαίρου που παράλληλα είναι έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι πετρελαίου και  πολυεθνικές που καταστρέφουν το περιβάλλον βλέπε Σκουριές Χαλκιδικής.

Παράλληλα η παρούσα κυβέρνηση προσφέρει  γη και ύδωρ στους Αμερικάνους προτείνοντας επέκταση της βάσης της Σούδας για να έχουν ορμητήριο για την παραπέρα διάλυση της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Δείχνει κατανόηση, μαζί με  τους υπόλοιπους ψοφοδεείς αρχηγούς του Νότου,  στον παρανοϊκό  ΤΡΑΜΠ που βομβάρδισε τη  Συρία.  Δεν παίρνει θέση ενάντια στους παγκόσμιους εμπρηστές του νέου μεγάλου πολέμου που ετοιμάζεται από Αμερικανούς και  Νατοϊκούς.

Αφήνει τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο και να ανοιγοκλείνουν τη στρόφιγγα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες μεταβάλλοντας σε ένα απέραντο hot spot  τα νησιά του Αιγαίου,  για να οικονομάνε ανεξέλεγκτα οι κάθε λογής ΜΚΟ και οι πράκτορες του Σόρος καθώς και διάφοροι λογής λογής εγκληματίες που έχουν έρθει μαζί με τους πρόσφυγες.


Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει τώρα όπως έπεσαν και οι προηγούμενες, ο λαός να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει την αξιοπρέπειά του, την επιβίωσή του, την εθνική ανεξαρτησία,  γιατί τη λύση δεν θα δώσει ούτε ο Κούλης ούτε η Φώφη, ούτε ο Λεβέντης, ούτε οι ναζιστές  αλλά μόνο ο αγώνας της πλειοψηφίας του 90% του ελληνικού λαού που βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται και τη χώρα του να ξεπουλιέται.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.