Και να επιτέλους μια θετική εξέλιξη για τον Δήμο Θερμαϊκού και ειδικότερα για τους πληγέντες από την θεομηνία του περασμένου Σεπτέμβρη.
Ενώ πιστέψαμε αρχικά πως οι αποζημιώσεις είχαν πάει στις καλένδες, φαίνεται πως ξεκόλλησε το θέμα των οικονομικών αποκαταστάσεων των οικογενειών, που υπέστη ζημιά η οικοσκευή τους, εξαιτίας των πλημμυρών της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου του 2016.

Υπογράφηκε σήμερα από τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, και όχι από την Φωτίου, όπως αναμενόταν,  η επιχορήγηση ύψους 643.466 Ευρώ για την ενίσχυση του Δήμου Θερμαϊκού, με σκοπό την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας, για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιωτικών αναγκών και αντικατάστασης οικοσκευής λόγω των φυσικών καταστροφών.

Αναμένεται η απόφαση και οι λεπτομέρειες του τρόπου καταβολής των αποζημιώσεων.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.