Κάθε χρόνο, μέχρι και 12 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού καταλήγουν στις θάλασσές μας.


Από τις μεγαλόσωμες φάλαινες μέχρι το μικροσκοπικό πλαγκτόν, τα θαλάσσια ζώα μπερδεύουν αυτό το πλαστικό με την τροφή τους.

Όλοι έχουμε ευθύνη για το πόσο άχρηστο πλαστικό χρησιμοποιούμε καθημερινά στη ζωή μας και πού καταλήγει αυτό. Τεράστια ευθύνη όμως έχουν και οι εταιρείες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Coca-Cola, η οποία μόνο πέρσι αύξησε την παραγωγή πλαστικών μπουκαλιών μίας χρήσης κατά ένα δισεκατομμύριο!

Μπορείς να της ζητήσεις να κάνει κάτι για αυτό άμεσα; >>>

Τίποτα που χρησιμοποιούμε για λίγα λεπτά δεν πρέπει να ρυπαίνει το περιβάλλον και να παραμένει εκεί για εκατοντάδες χρόνια. Η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυκτικών στον κόσμο, που εμφιαλώνει περισσότερα από 110 δισεκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια τον χρόνο, πρέπει να μειώσει άμεσα τον αριθμό αυτών των μπουκαλιών και να επενδύσει σε καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις. Έχει τη δύναμη να το κάνει και έχει και την ευθύνη.

Ζήτα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Coca-Cola να αναλάβει δράση.>>>


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.