Αντιπροσωπεία του Σύριζα Θερμαϊκού συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Θερμαϊκού κύριο Μαυρομάτη και συζήτησε μαζί του για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την συζήτηση του θέματος της συνταγματικής αναθεώρησης. 

Ανταλλάγησαν απόψεις και έγινε αμοιβαία αποδεκτή η ανάγκη το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης να απασχολήσει και την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα όπως επισήμανε ο δήμαρχος αυτό το θέμα πρέπει να απασχολήσει και το κεντρικό όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης την ΚΕΔΕ. 

Ζητήθηκε μέσω του δήμαρχου, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ,και έγινε αποδεκτό από τον δήμαρχο,στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να τεθεί το θέμα και να συζητηθεί η συνταγματική αναθεώρηση. 

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε στα αποκλειστικά στα θέματα της συνταγματικής αναθεώρησης αλλά επεκτάθηκε και σε σοβαρά και κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον δήμο,οδικός άξονας Περαίας-Μηχανιώνας,διάβρωση των ακτών του πρώην δήμου Θερμαϊκού,καθαριότητα κ.α
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.