Η Γερμανική Αθλητική Ακαδημία είναι μια ιδιωτική ακαδημία ποδοσφαίρου της οποίας οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 4ο χλμ. Πλαγιαρίου - Επανομής. Αυτές αποτελούνται από γήπεδα με συνθετικό τάπητα τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια, κυλικείο - bar, parking και βοηθητικούς χώρους.

Φέτος στους χώρους της εκπαιδεύονται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο 160 παιδιά ηλικίας 5 - 18 ετών. Υπάρχουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, τμήμα εκπαίδευσης τερματοφυλάκων, ενώ το αντρικό τμήμα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ. Το προπονητικό team αποτελείται από 6 προπονητές, όλοι τους απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. και κάτοχοι διπλωμάτων UEFA.


Μεγάλος στόχος της Ακαδημίας δεν είναι μόνο να εκπαιδεύσει τεχνικά και τακτικά τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και ν' αναπτύξει τις πνευματικές τους δεξιότητες, όπως είναι η κοινωνικότητα, ο αυτοέλεγχος, η δημιουργικότητα, η ηγεσία, η ομαδικότητα, η συμπεριφορά και η πειθαρχεία. Στα πλαίσια αυτού του στόχου, φέτος εντάχθηκε στο επίσημο δίκτυο της Βαλένθια. Η συνεργασία αυτή αποβλέπει στη μεταφορά τεχνογνωσίας, scouting παικτών και στη χορηγία αθλητικών υποτροφιών σε πανεπιστήμια των Η.Π.Α. για όσους αθλητές συμμετέχουν στο elite program.

Για το σκοπό αυτό ο διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Τσέτσος, ο προπονητής Στράτος Γιαπουτζής και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Κατσίβελος θα μεταβούν στην Βαλένθια μεταξύ 3 - 8 Μαρτίου, για να συμμετάσχουν στο technical seminar της Valencia CF, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας των «νυχτερίδων», το Ciutat Esportiva. Ήδη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν τα δύο πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών στην Αθήνα για τους προπονητές του δικτύου της GPS SEE / Valencia C.F.

Εισηγητές ήταν κορυφαία στελέχη της Ακαδημίας της ισπανικής ομάδας όπως ο Toni Hernandez (Διευθυντής Μεθοδολογίας της Valencia C.F.), ο Toni Navarro (Υπεύθυνος προγράμματος Elite της Valencia C.F.) και ο Unai Alba (προπονητής τερματοφυλάκων της Β' ομάδας της Valencia CF και συντονιστής προπονητών τερματοφυλάκων της Valencia C.F. Academy).

Πληροφορίες στο https://www.facebook.com/Germanikiakadimia
Και στο τηλ.: 23920 65148
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.