Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το manager's seminar της Σουηδικής Oriflame που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18 - 20 Μαΐου στο Ναύπλιο και μια από τις εισηγήσεις που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση ήταν αυτή της διατροφολόγου κ. Φανής Μπακαλιού.
Αναφέρθηκε στη σημασία της υγιεινής διατροφής και εστίασε κυρίως στην αναγκαιότητα λήψης του σωστού πρωινού γεύματος για τον οργανισμό.
Αφού παρέθεσε ενδιαφέροντα στοιχεία για την υποβάθμιση του πρωινού και τις επιπτώσεις στην υγεία μας, πρότεινε συγκεκριμένες διατροφικές αρχές που βελτιώσουν την ενέργειά μας,  εμπλουτίζουν την διατροφή μας με θρεπτικά συστατικά,  ενισχύουν τη μνήμη μας, βελτιώνουν την διάθεσή μας,  βοηθούν την λειτουργία της καρδιάς,  διευκολύνουν το αδυνάτισμα και  επιτυγχάνουν  διατήρηση του σωστού βάρους μετά την δίαιτα.

Από τα στατιστικά που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα εξής, που τα μοιράζομαι μαζί σας:

  • 8 στους 10 Έλληνες δεν παίρνουν πρωινό
  • 1 στα 3 Ελληνόπουλα δεν τρώνε πρωινό
  • Από το 1975 και δώθε έχουν μειωθεί δραματικά τα θρεπτικά συστατικά των τροφών που καταναλώνουμε. 
  • Η Ελλάδα βρίσκεται στην 1η θέση σε εμφάνιση παχυσαρκία 
  • Μία (1) στις τέσσερις (4) γυναίκες έχει χαμηλό σίδηρο και βιταμίνη Β12
  • Ένας (1) στους πέντε (5) ανθρώπους δεν λαμβάνει αρκετή βιταμίνη D
  • Ένας (1) στους 14 Έλληνες παρουσιάζει έλλειψη Ψευδαργύρου (Zn)
  • Οι καπνιστές χρειάζονται περισσότερη βιταμίνη C
Παρακολουθείστε την παρακάτω παρουσίαση, που μας προσέφερε ευγενικά η κ. Φανή Μπακαλιού, διαπιστώστε τι κάνετε ή δεν κάνετε σωστά στη διατροφή σας και φροντίστε να αλλάξετε διατροφικούς κανόνες που θα σας καταστήσουν περισσότερο υγιείς, δραστήριους, ενεργητικούς και με λιγότερα κιλά !!!

Και να τονίσουμε πως ιδιαίτερα ευεργετικά είναι τα προϊόντα WELLNESS by ORIFLAME που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο τον πλήρη έλεγχο βάρους μας συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού, του μεταβολισμού και διατήρηση της μυικής μάζας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.