του ακτιβιστή

Σε εφαρμογή του προγράμματος ασφαλτοστρώσεων που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού την άνοιξη προχωρούν τα έργα αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου που παρουσίαζαν καθιζήσεις, λακκούβες και αποσύνθεση.
Στα πλαίσια αυτά ασφαλτοστρώθηκε η κεντρική οδική αρτηρία της Κερασιάς, τμήμα της Επαρχιακής Οδού 27, την οποία εξαιτίας των συνεχόμενων ανωμαλιών είχε χαρακτηριστεί ως δρόμος "κυματιστό πατατάκι".
Καλή η ασφαλτόστρωση που πραγματοποιήθηκε και αναβαθμίζει την προσβασιμότητα και  ευελπιστούμε στην αποκατάσταση και άλλων τμημάτων της βασικής οδικής αρτηρίας Περαίας Μηχανιώνας.
Και αυτό είναι μια ρεαλιστική αντιμετώπιση του προβλήματος έναντι δήθεν εξαγγελθέντων μεγαλόπνοων σχεδίων από την "Εγνατία Οδό" και τον πρόεδρό της για την διαπλάτυνση της ΕΟ 27 με πακτωλό εκατομμυριών που μάλλον θα παραμείνουν στους σχεδιασμούς για τα πολλά επόμενα χρόνια. Και αυτό πιστεύουμε γιατί είναι ουτοπικό να μιλά κανείς για διαπλατύνσεις καθ' όλο το μήκος αφού γνωρίζουμε πως απαιτούνται απαλλοτριώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων και χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.