Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot)

«Να (σας) τα πούμε;». Η κλασική ερώτησή μας, ως δημοτών, προς την Δημοτική μας αρχή (Δ. Θερμαϊκού) μέρες που είναι κι ας μην είναι παραμονή των Χριστουγέννων.
Ήταν χθες  Σάββατο (15.12.12),  με την (πολυήμερη) υπομονή μου, όπως και πολλών συνδημοτών μας, στα όριά της.
Αναμέναμε έστω και υποτυπώδη (όσο οι καιροί το επιτρέπουν) χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και πέφτουμε από σκουπίδια σε σκουπίδια!

Δεν μας ενδιαφέρουν, Δήμαρχε και λοιποί φωστήρες της δημοτικής μας αρχής, οι λόγοι για την άθλια εικόνα των δρόμων, με τα σκουπίδια έξω απ’ τους υπέρφορτους κάδους (σαν στολίδια του «δένδρου»).
Τι μας λέτε…σιωπηρά για τα δημοτικά μας τέλη, αυξηθέντα πολλαπλώς και εισπρακτέα
αναποδράστως και ανυπερθέτως;  «Κόψτε τον λαιμό σας»!
Κι εμείς, λοιπόν, σας απαντούμε φωναχτά: Κόψτε τον λαιμό σας για να απαλλαγούμε απ’ τα σκουπίδια και να καθαριστούν οι δρόμοι, τουλάχιστον τις γιορτινές μέρες!
Περιμένουμε αποτέλεσμα, χωρίς περιστροφές και λόγια πολλά και περιττά.
Μέχρι τότε, ακούστε τα «κάλαντά» μας, βλέποντας το σχετικό βίντεο:
Με αγάπη για τον Δήμο μου και χωρίς σκοπιμότητες.

Και του χρόνου!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.