Δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον όμιλο Mouzenidis Group, σε δημότες ή κατοίκους του Δήμου, από την 1η Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2013, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. 

Τα μαθήματα θα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (επίπεδο Α1) και το πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιηθεί από διδακτικό προσωπικό - εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας με πολυετή διδακτική εμπειρία, θα πραγματοποιηθεί σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 4 ώρες κατανόηση-παραγωγή γραπτού λόγου και 2 ώρες κατανόηση - παραγωγή προφορικού λόγου.

Στόχος του προγράμματος είναι η βασική επικοινωνία στη ρωσική γλώσσα και η δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική και ο κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τρία μαθήματα.

Απαραίτητη είναι η παρουσία του στην πρώτη μέρα της έναρξης, που δηλώνει και την αποδοχή της συμμετοχής του στο πρόγραμμα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά που βεβαιώνουν ότι είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα διανεμηθεί δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Επιπλέον, δεδομένου του ότι η διδασκαλία βασίζεται στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των ενδιαφερομένων είναι η γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης τη Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού: 2310 / 840295 και 2310 / 841962.

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.