Το ψιλόβροχο δεν εμπόδισε μαθητές, καθηγητές, δασκάλους και γονείς να διαμαρτυρηθούν έξω από τα Δικαστήρια και τους κεντρικούς δρόμους της Λαμίας, για τη χθεσινή καταδικαστική απόφαση των μαθητών στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας (διαβάστε τη σχετική ανάρτηση).

<< Δεν έχει ξαναγίνει να καταδικαστούν μαθητές, ενώ έχουν κρατηθεί όλη τη νύχτα στα κρατητήρια σαν κοινοί εγκληματίες...>>, επανέλαβαν γονείς των παιδιών στο LamiaReport.

Είμαστε δίπλα τους για ότι χρειαστούν δήλωσαν οι πρόεδροι της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ, ενώ στη κάμερα του LamiaReport, μίλησαν και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ για όσα έγιναν στο σχολείο τους.

Δείτε το βίντεο: 



πηγή


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Eνα καλό σύνθημα εκτός της…τρομοκρατίας (σα δεν ντρεπόμαστε!) προτείνω να είναι και το: «Ζήτω στα είκοσι φασιστάκια που με το «έτσι γουστάρω ρε», δεν άφηναν να κάνουν μάθημα οι άλλοι 350 συμμαθητές τους !» Οσο δε για τους…προέδρους ΕΛΜΕ,ΟΛΜΕ και πάει λέγοντας…όταν τους ρωτούν (στην τηλεόραση πχ) για τους ιδιαιτεράκηδες συναδέλφους τους καθηγητές (μαθητέμπορους), να μην κάνουν ότι… «δεν γνωρίζουν κανέναν» δίνοντας μάλιστα και την «συμβουλή» στον κόσμο: «Αν ξέρει κανείς κανέναν (μαθητέμπορο), να τον…καταγγείλει!». Το ακούτε γονείς που νομίζετε ότι «συμπαραστέκονται» …στον «αγώνα» των παιδιών σας; Οσο περισσότερο μάθημα δεν γίνεται, τόσο πιο «χοντρά» τα΄αρπάζουμε κι απ΄τα κορόϊδα τους γονείς! Απλά πράματα…
    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.